Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem lehetek terhes?

Ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokan ki fognak égni ezen a kérdésen, de biztos szeretnék lenni, mert nagyon ideges vagyok emiatt, szóval kb 5 mpig berakta gumi nelkul, es 2 hettel utana nem volt verzes, vagyhat 7-10 nap mulva beagyazodasi vérzés sem, tuneteket tudtommal nem kene meg ennyi ido utan tapasztalnom, menstruaciomnak meg nem kellett volna jonnie
2021. júl. 4. 17:41
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%
Beágyazódási vérzés nem minden esetben van (nálam sem volt), erre sose alapozz. Elég nem valószínű hogy ennyitől terhes maradj, de történtek már "csodák". Ha nem szeretnétek gyereket, ne játszatok. Biztosra csak akkor mész, ha megjön a havid, de szerintem ennyitől nem leszel terhes.
2021. júl. 4. 17:52
 2/22 anonim ***** válasza:
92%
Az előváladék is tartalmaz(hat) spermiumokat, így benne lehet a pakliban.
2021. júl. 4. 17:55
 3/22 anonim ***** válasza:
97%
Az esettöl számított két hét múlva csinálhatsz egy tesztet, de nem túl valószínü egy terhesség.
2021. júl. 4. 17:56
 4/22 anonim ***** válasza:
87%

Ennyitől egyáltalán nem valószínű, szinte csoda lenne.

Épp termékeny vagy, épp véletlen bemegy egy életképes spermium.....

Szerintem ne izguld túl, a várt menzesz ha késik pár napot, akkor a biztonság kedvéért tesztelj.

Ha ennyire nem akarsz gyereket, ne szórakozz ezzel.

2021. júl. 4. 18:21
 5/22 anonim ***** válasza:
52%
5mp az semmi... Nem vagy terhes, relax. Egyszer az exem kb 5-6 percig csinálta anélkül, és hála a jó istennek nem lettem terhes... Azóta egy perce se hagyom gumi nélkül.
2021. júl. 4. 19:27
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Legközelebb ne engedd neki.

Mind tudjuk, mennyi hülyeségre tudja rávenni a szerelem és a kíváncsiság a lányokat, de ilyen helyzetben neked kell okosabbnak lenned.

Te fogsz abortuszra menni, te leszel kórházban, neked kell eljárnod, hogy elvetessék a magaztot, neki semmi dolga nem lesz. Ő élvezkedik, te pedig viseled a következményeket. Te fogod a lelkedben egy életen át a nyomát viselni és még el sem felejtheted, mert onnantól minden nőgyógyászati beavatkozás előtt és bármilyen műtét előtt rá fognak kérdezni.

Ne engedd, hogy ezt tegye veled.

2021. júl. 4. 21:18
 7/22 anonim ***** válasza:
61%

Ha berakta gumi nélkül lehetsz terhes.

5ös attól hogy neked szerencséd volt ne mond hogy a kérdező nem lehet. Ismerek olyat akinek ilyen pár másodperctől jött össze. Mondjuk ott nem is volt baj, szeretettel várták

2021. júl. 5. 05:53
 8/22 anonim válasza:
59%

Lehetsz terhes.

Menj el vegyél tesztet aztán kiderül minden.

De többször ne tegyetek így.

2021. júl. 5. 10:08
 9/22 A kérdező kommentje:

Igazából kiegeszitve a sztorit, ez mind a beleegyezesem nelkul történt, ha tudtam volna hogy ez a szandeka biztos nem engedtem volna, en meg szuz voltam, ebben a témában nagyon bizonytalanok az ismereteim, ezert nagyon ideges is voltam/vagyok emiatt.

Köszönöm az eddigi visszajelzeseket.

2021. júl. 5. 13:22
 10/22 anonim ***** válasza:
23%

Akik gyereket akarnak és rendesen próbálkoznak, azoknak is általában több hónap. Pedig követik a peteérést, vitamint szednek, stb.

Ettől függetlenül előfordulhat bármi.

2021. júl. 5. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!