?? 30 napos a ciklusom, többi lent...
Figyelt kérdés
6 nap van a mensimig a 22.es 23 napomon ( naptárat vezetek már nagyon régóta más dolog miatt kellet és meg szoktam) rózsaszínes folyásom volt, de csak a wc papíron láttam. Tegnap este hányingerrel, szédüléssel aludtam ma pedig egész nap feszít a hasam és fáj meg persze az émejgés meg maradt. (Szóval bocsi hogy így mindent le írok) Ez lehet e terhesség miatt vagy esetleg valakinek hasonló tapasztalat és ciszta volt, vagy csak a hormonok vacakolna? Tesztet érdemes egyáltalán az előtt csinálni mielőtt elmaradna?? Olvasgattam itt és láttam hogy volt akinek 6nappal előtte kimutatta ezért érdekelne? ( első gyerek sose teszteltem még) előre is köszönöm?2021. júl. 1. 21:44
A kérdező szavazást indított:
Terhesség
Ciszta
Hormon
8 szavazat
1/6 anonim válasza:
Ha van tüneted, akkor van hcg a szervezetedben, ha baba miatt van. Csinálj tesztet, ha negatív nem baba okozza, de attól még lehet + később.
2/6 A kérdező kommentje:
Rendben akkor reggel csinálok is 😊😊nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget 😘
2021. júl. 1. 21:55
4/6 A kérdező kommentje:
Szia :) csináltam egy tesztet x-epil hát talán van rajta egy másik halvány csík de szinte lefotozni se tudom :/
2021. júl. 2. 07:17
5/6 anonim válasza:
Lehetett beágyazódás miatt a maszatolás. Korai még a teszt szerintem, 3-4 nap múlva csinálnék még egyet
6/6 anonim válasza:
25 ös az x epil de ha azon dereng, napközben csinálsz 10 est pisi szünettel akkor az mutatja jobban. A 10 es már jól látszott a 25 derengett, 11 dpon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!