Lehetek terhes? 18/ L
Figyelt kérdés
Párommal menstruációs ciklusom előtt 1 héttel feküdtünk le. Óvszerrel védekeztünk, és el sem ment. Az ezt követő időszakom elég stresszes volt, a menstruációm napra pontosan megérkezett, viszont épphogycsak, pötyögött a vér. Tesztet nem tudtam még venni, csak nagyon tulgondolok mindent. Elég kevés esély van rá, hogy teherbe estem? Stressz miatt késett már, de ilyen rövid 3 napos, és épphogy alig mensi még nem volt.2021. jún. 26. 15:14
1/9 anonim válasza:
Óvszer is volt, és el se ment.. Akkor mitől lennél terhes?
Ha ígyis teherbe esel akkor te vaalmh irtó mazlista vagy.
Nekem fejen állva, minden fele csodabogyoval hormon tabikkal, ovu napján tesztekkel sem sikerült egy jó darabig 😂🤔
Ne aggódj, biztos nem terhesség miatt más most a mensid
2/9 anonim válasza:
Láttunk már csodát... vegülis Szüzmária is teherbe esett valahogy...
🤦♀️
3/9 anonim válasza:
Lehetsz, de kb akkor Szűz Mária szintű csoda.
4/9 anonim válasza:
Ha terhes vagy, akkor csoda történt.
5/9 anonim válasza:
Lehet hogy sérült volt az óvszer és elmenés nélkül is ki tud cseppenni valami( volt erre már pelda). De ezt inkább nézesd meg nogyogyasszal mert bár nem hiszem hogy terhes vagy valami akkor sem stimmel.
6/9 anonim válasza:
2-es válaszoló ..
Jaj .. ezt nem bírom 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 nagyon jó meglátás 👌😂😂
Kedves kérdező! Nem értelek, vèdekeztetek, és el se ment, akkor hogy lennél terhes?? Nem értem a kérdést. Bár van olyan aki a "lepedőről is felszedi" de a viccet félretéve kizárt dolog hogy terhes vagy.
7/9 anonim válasza:
Meleg van, nem iszol eleget, nagyon izzadsz, stb. A szervezet vizet tart vissza ezért a menstruáció is lehet rövidebb, kevesebb. Napra pontosan megjött, sperma nélkül nem lehetsz terhes. Szabadidődben olvasgathatsz tudományos oldalakon női dolgokról, illetve vannak ehhez kapcsolódó Youtube videók. Nem kell mindennek bedőlni amit itt olvasgatsz.
8/9 anonim válasza:
Hát így sehogy se lehetsz terhes
9/9 anonim válasza:
Kérdező nem vagy terhes.ha az lennél,akkor csoda lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!