Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez az erősségű teszt jó ennél...

Ez az erősségű teszt jó ennél a fajtánál?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mára, holnapra nem várom. Csináltam most egy Gabriel tesztet ami 25-ös erősségű. Nem volt a gyógyszertárban csak ilyen. Eddigi hónapokban csak 10-est használtam. Múlthónapban volt egy kémiai terhességem, akkor nem erősödtek a 10-es tesztek, meg is jött időben. A kérdésem hogy ez a teszt, illetve a 25-ös érzékenységű tesztek ilyenek a 13-14 dpon, vagy erősebbnek kellene lennie? Remélem nem kémiai terhesség lesz megint.

[link]

2021. jún. 25. 13:03
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Progeszteront nem írtak, azt mondta az ügyeletes orvos csak akkor szoktak ha már van uh-val bizonyított terhesség 🤔Ez nekem kicsit fura.
2021. jún. 26. 08:56
 32/39 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen csodaszer az a progi.Én használtam és mégis kémiai lett illetve ha nem akar megmaradni akkor úgysem fog dehát nem vérzel szóval ne aggódj!Ha pedig megtartja a progi és genetikai UH-n derül ki hogy gond van az még rosszabb.Itt még úgysem tartassz.Próbálj kicsit lazítani.2 hét múlva ki fog derülni úgyis.Addig elmehetnél hcg vérvételre is

2021. jún. 26. 09:07
 33/39 A kérdező kommentje:
Igen én is úgy gondolom jobb ha az elején megszakad a terhesség ha gond van a magzattal mint később ☹️Igyekszem lazítani, a 8 éves nagyfiam lefoglal most teljesen nyári szünetben😂 Anya mesézünk, anya játszunk valamit, anya éhes vagyok.... 🤦‍♀️
2021. jún. 26. 09:18
 34/39 anonim ***** válasza:
14-es vagyok. Csak azért kérdeztem a progit, mert például nekem 2 kémiai után peteérés után elkezdett progeszteronnal lett babám, aki lassan már 10 hónapos (egyáltalán nem csak bizonyított terhességnél írnak). Persze lehet, hogy nincs rá szükséged, biztos rendben lesz minden.
2021. jún. 26. 09:27
 35/39 A kérdező kommentje:
Én is meglepődtem hogy ezt mondta a doki a progeszteronnal kapcsolatban 🤔Lombikos ismerősömnek is már a beültetés utántól kellett szedni folyamatosan. Lehet ahány orvos annyi szokás 😏
2021. jún. 26. 10:11
 36/39 A kérdező kommentje:

Mai tesztjeim nem első vizeletből ☺️

[link]

2021. jún. 27. 11:52
 37/39 anonim ***** válasza:
Gratulálok, boldog Babavárást kívànok 🤗
2021. jún. 27. 12:00
 38/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ☺️Remélem minden rendben lesz ☺️
2021. jún. 27. 12:26
 39/39 anonim ***** válasza:

Alakul ahogy elnézem.Sok sikert!👍

2021. jún. 27. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!