Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklusom 13. napjan barnás...

Ciklusom 13. napjan barnás vérzés mire utalhat?

Figyelt kérdés
Próbálkozunk a teherbeesessel mar kb fél éve es most reggel mikor mosdóba mentem a wc papíron es a wcben is barnas pirosas szerű valadek volt. Enyhén fáj a derekam is. Viszont mikor utoljára megjott kesve 1 napot teszteltem es az negatív lett. 28 napos ciklusaim vannak. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Hormonjaim rendben vannak, most nezettem.
2021. jún. 24. 08:53
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Ovulációra.
2021. jún. 24. 08:55
 2/5 A kérdező kommentje:
De az nem csak pár csepp?
2021. jún. 24. 09:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem határozott barnázásként szokott jelentkezni. Nem tudom, hogy normális-e, de nem vagy egyedül :-) Volt már olyan is, hogy a ciklus egész második felét végigbarnáztam, szóval akkor valószínűleg valamilyen hormongond is előfordult, de aztán normális ciklusaim voltak utána.
2021. jún. 24. 10:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Ovus vérzés. Van akinek több van akinek kevesebb van akinek semmi. Ha több napon is észreveszel ilyet, az viszont hormonális gond, alacsony progira utal, jellemzően ovu utáni időszakban jelentkezik.

Neked ez szimplán egy bővebb ovus vérzés volt.

A hormonok meg változóak, attól mert nemrég nézetted simán lehet most rossz érték is. De ez most tuti csak az ovud volt. Szóval nyugi és sok szerencsét a babához :)

2021. jún. 24. 11:15
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm szépen

🥰

2021. jún. 24. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!