Terhes lennék vagy csak felfáztam?
Figyelt kérdés
Lázas vagyok (39-40), sokat járok pisilni, fáj a bal oldalam,4 napja nem tudok enni:S 30-án kéne megjönnie..a barátommal az utolsó menszim után 3. 4. nap gumi nélkül csináltuk de nem ment belém. Nem tudom mi bajom van...tőletek kérek tanácsot előre is köszönöm2010. aug. 26. 10:20
1/6 anonim válasza:
szerintem csak felfáztál, és ezért még késni is fog a menstruáciod. de ezmellett terhes is lehetsz
2/6 anonim válasza:
még ha alapbol teherbe esntél volna is , a felfázás miatt ugysem történik meg
3/6 anonim válasza:
szerintem itt nemfogsz értelmes választ kapni.
különben meg mind a kettő lehet,de inkább sztem menj el orvoshoz,az a legjobb megoldás(:
4/6 anonim válasza:
szeritnem ekkora láz mellett, ha meg is termékenyültél, nem marad meg, talán be sem ágyazódik. tudja ő, hogy most nem vagy egészséges...
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes,inkább egy vírusos marhaságot szedtél össze.(sokan azt hiszik nyáron nem lehet jól megfázni,hát bizony lehet)
Ha nem jönne meg a mensid,abban az esetben tesztelj egyet.
Egyébként első gyermekemnél 40 fokos lázzal feküdtem,mert oltásokat kaptam elötte pár nappal.Mégis ott volt a pocimban,megfogant.Meggyógyultam,és jöttek a terhes tünetek.Teszt egyből pozitív lett.
Szóval lehet magas láz mellett is megfogan a babó.
(most épp kamaszkorba lépő nagylány ez a babó)
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket:) hálistennek nemvagyok terhes...kigyógyultam...meg is jött szóval megnyugodtunk:)
köszönöm
2010. szept. 3. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!