Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

A parom kozolte, hogy menjek haza, de nagyon galad modon, a csaladjara fogta, hogy ok nem akarnak engem latni tobbet.

Nemreg kibukott, hogy o volt a ludas az egeszbe.

Szerinte el kellene vetessem a gyereket, o nem akarja.

Most o ugy tudna elkepzelni az egeszet, ha haza megyek, elvetetem majd ujra vissza jovok kb 2 honap mulva.

Szerintetek mit csinaljak?

Ti mit csinalnatok?

Teljesen ketsegbe vagyok esve..

Egyedul a gyerekkel, minden, es most sem fogtam fel, hogy terhes vagyok s egyedul kell majd menjek vegig az uton, ha a baba megtartasat valasztom mert nem szamithatok a paromra

2021. jún. 22. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Hol laktok? Van sajwt lakás?
2021. jún. 22. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:
67%

Elmennék, az tuti, és soha többet nem látnám azt a férget.

A babát ha nem tudom vállalni, és nincs segítségem, örökbe kellene adni, ha nem rendeződik a helyzeted. De ezt a faszit felejtsd el. Ha fejre áll se állj szóba vele.

2021. jún. 22. 18:44
 3/4 anonim ***** válasza:
80%

Ő soha nem lesz a társad, akkor sem, ha elveteted, és 2 hónap múlva visszamész, még az ötlet is nevetséges.

Átgondolod, hogy anyagilag, lelkileg fel vagy -e készülve gyereket nevelni, ha nem vetesd el. Az AB anyagi részének a felét kérd el. Őt meg egy életre felejtsd el!

2021. jún. 22. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Abortusz és a férfit kidobni és sose állni vele szóba.
2021. jún. 23. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!