Simán alkoholizálnátok egy bulin, ha lehet, hogy éppen az az a ciklus, ahol összejött a baba, és a buli pont ovuláció utáni 14. napon van?
Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 19:25
2/13 anonim válasza:
Igen. Nekem kb. 8. héten derült ki a picúr előtte ittam is, és kijártam a dohányzóba is pletyizni. (én nem cigizek)
3/13 anonim válasza:
Nem, mivel fél évvel a próbálkozás kezdete előtt szándékosan megszabadultam az ilyen káros szenvedélyektől.
4/13 anonim válasza:
Igen..
Egyébként pont az ovulációmkor voltam iszogatni barátnővel..
Abban a hónapban sikerült.
5/13 anonim válasza:
Egy 10-es tesztet csinálnék a buli előtt, ha negatív, akkor még nincs kapcsolat az anya és az embrió között. Szóval akkor nyugodtan lehet inni.
Viszont én paramami vagyok és nem innék ilyen esetben egy kortyot sem :-) De attól még ez objektíven nem indokolt.
6/13 anonim válasza:
A nemvárt napján volt a születésnapom. Iszogattunk. 3 nappal később lett pozitív a tesztem.
7/13 anonim válasza:
Az első 8 hétben nincs közvetlen kapcsolat az anya és az embrió között, szóval simán.
8/13 anonim válasza:
5: az első 6 hétben nincs kapcsolat az anya és a magzat között, vagyis a menstruáció kinaradása után még két hétig :)
Én is az ovukor voltam bulizni, ittam is és abban a hónapban elsőre sikerült is. Az első gyerekkel a tesztelés előtt 1 héttel voltunk lagziban és ott is fogyasztottam alkoholt. Semmi gond nem lett egyik terhességnél sem, nyilván a + teszt után már mindent kerültem ami veszélyes.
9/13 anonim válasza:
Simán alkoholizáltam, kimaradt mensi előtt 1 nappal voltunk buliban, nyilván akkor még nem.tudhattam,hogy van-e baba. És lett. És azért jól iszogattam. Persze nem voltam részeg, de pár pálinka lecsúszott.
10/13 anonim válasza:
Én pár nappal a nemvárt előtt fröccsöztem a férjemmel, nem lett baj belőle, kb másfél üveg rozét fogyasztottunk el ketten. Ilyen korán még nem jut el a magzathoz az alkohol. Persze nem kell leinni magad, mint az albán szamár, de pár pohár belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!