Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Erre mennyi esély van, hogy...

Erre mennyi esély van, hogy azért késik neki?

Figyelt kérdés

Vibrátorral játszottunk, ráengedtem az összes cuccot vibrátorra, majd letöröltem róla. Majd egy 10 percig nem használtuk a vibrátort, utána viszont megujjaztam vele. Akkor meg se fordult a fejemben, hogy ebből baj lehet, mivel szárazra töröltem a vibrátort, és hagytam is állni.

Most viszont már 1 hete kellet volna a barátnőmnek megjönnie. És még most se érzi, hogy meg fog jönni neki. Szerintetek? Lehetséges, hogy ennyitől terhes lett?

2021. jún. 21. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze
2021. jún. 21. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Most akkor megujjaztad vagy a vibrátorral játszottál vele? 🤷‍♂️
2021. jún. 21. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Ha megtörölted, nem lehet terhes. De vegyen egy terhességi tesztet és megnyugszik.
2021. jún. 21. 14:35
 4/5 A kérdező kommentje:
A vibrátorral "ujjaztam" meg. :'D És nem tudtam lemosni, mert nem volt víz/csap a közelbe.
2021. jún. 21. 14:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
De miért a vibrátorra kented a cuccot?
2021. jún. 21. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!