Visszaesett hő ellenére ugye még lehet baba?
Figyelt kérdés
Tegnap 36,7 ma màr csak 36,4. Ugye ez még nem feltétlenül rossz?2021. jún. 17. 21:45
1/7 anonim válasza:
Hányadik dpo-n vagy? Nem akarok hiú ábrándokat kelteni benned, nálam ha ekkorát esett abból másnapra menstruáció lett.
2/7 anonim válasza:
Nekem alapjáraton volt 36,7 körül és amikor összejött felugrott 37,1-re. Ezután végig maradt minimum 37 a hőm és kb 2 hét múlva pozitív a teszt. Orvossal figyeltük, hogy kapjak gyógyszert, ha kell, de megmaradt.
Amikor annyit visszaesett, mint neked, akkor nem volt baba.
3/7 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt, el is szontyolodtam, hogy nem vagyok terhes. Aztán mégis az voltam. Nem tudom miért esett le, de úgy tudom, hogy ilyen azért előfordulhat.
4/7 anonim válasza:
Nekem volt egy kis cikkcakkozás 2-3 nap késésnél, aztán visszaállt 36,8 körülre. 5 nap késés után teszteltem, pozitív lett, most 25 hetes vagyok.
5/7 anonim válasza:
Lehet, mert ez a módszer nem arra való, hogy megállapítsa a terhességet.
6/7 anonim válasza:
Bár azért hozzátenném az ötödik válaszolóhoz, hogy a sokáig (ha jól emlékszem 18 napig) fent maradó hő az egyik jele lehet a terhességnek. Ennek nyilván akkoriban volt jelentősége, mikor hőmérő már volt a háztartásokban, de a terhességi gyorsteszt nem volt elérhető.
7/7 anonim válasza:
A kérdező semmit nem ír arról, hogy melyik napon tart, és magas hőt betegség, gyulladás is okozhat hosszabb távon pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!