Lehet babát várok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap múlt el a menstruációm, 3 hónapja hőmérőzők (babát szeretnénk) és ma reggel 37 fokom volt, illetve rövidebb ideig tartot a menstruációm is 6napig szokott tartani most pedig 4 napig tartott, színe ugyan olyan volt mint szokott és állaga is a mennyisége mintha egy kissé kevesebb volt de nem sokkal. Jaj igen és a méhnyakom annyira fent van hogy el sem érem. Csináltam tesztet első nap mikor meg jött mert egy héttel ezelőtt nagyon érzékenyek voltak a melleim, de negatív eredményt kaptam. Szerintetek? Sikerült? Valaki esetleg járt már így és mégis babás volt?

2021. jún. 17. 16:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nincs!Senkivel !Össze keverik a terhesség alatt kis vérzést a menstruácioval.Csakhogy az nem menstruácio.
2021. jún. 19. 11:31
 12/16 anonim ***** válasza:
30%

Soha ne mond azt hogy nincs ilyen! Attól hogy veled nem volt mással volt.

Azt nem lehet össze keverni.

2021. jún. 19. 11:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

4 napja nem jött meg, teszteltem egy negatívat. De este volt, tele voltam folyadékkal (nagyon híg volt a pisim), és momdom nem is jött meg.

Ha rendes menzeszed volt (az mindegy, hogy 6 nap helyett 4) és 2 nap múlva is a reggeli teszt negatív, akkor 100% hogy nincs terhesség.

2021. jún. 19. 18:50
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2021. jún. 20. 00:32
 15/16 A kérdező kommentje:
Csak ennyit akartam nem le tolást tanácstalan voltam, meg sok mindenkitől halottam már hogy első hónapban meg jött és a másodikban nem még olyanról is halottam hogy végig vérezte a terhességet. Például a szomszéd asszony menstruáció alatt lett terhes. Tehát ha menstruáció alatt teherbe lehet esni akor bármi lehet.. de viszont igen szerintem akor egy pozitív teszt is társulna mellé de az nincs.
2021. jún. 20. 00:42
 16/16 A kérdező kommentje:
Puszi nektek és vigyázzatok magatokra!
2021. jún. 20. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!