Volt mar igy valaki?

Figyelt kérdés
Parommal védekezés nélkül vagyunk egyutt mert babát szeretnénk. De egyáltalán nem figyelek semmire, hogy mi mikor van stb. Szóval múlt hónapban megkaptam a covid oltást és utana egy hétre rá meg jott időben, viszont nagyon kevés vérzésem volt a megszokotthoz képest. Be tudtam annak,hogy a vakcina miatt volt. Most még 3 napom van a nemvartig de semmilyen elő jelet nem tapasztalom. Egy héttel menzesz elott minden bajom szokott lenni. Lehet esetleg terhesség? Délután elmegyek es veszek egy tesztet ,addig gondoltam meg kérdezem tőletek, hogy tapasztalt-e valaki ilyet.aztan lehet valóban a vakcina miatt van ez. ;)
2021. jún. 17. 11:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Tesztet majd akkor csinál,ha késik :)
2021. jún. 17. 11:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam most a tesztet mert ha esetleg a multhonapban terhesség miatt volt ennyire eltérő a vérzés ,akkor már mutatja ha terhesség áll a háttérben. :
2021. jún. 17. 11:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor legalább holnap reggelig bírd ki, vagy kapásból ne csak egy tesztet vegyél. A most délutáni tudja mutatni, ha esetleg múlt hónapban összejött, de azt, hogy ebben a hónapban sikeresek voltatok-e, még igen kicsi eséllyel.
2021. jún. 17. 12:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Ebben a honapban nem voltunk együtt mert el utaztam a családomhoz. Tegnap érkeztem haza. :) szóval ha van is valami az a multhonapban történt. :)
2021. jún. 17. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!