Kamasz lány vagyok és 4 napja késik a mensim, ugye nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
A barátommal aktív nemi életet élünk minden alkalommal használunk óvszert, és soha nem szakadt ki tehát ez kizárva. Még nem állt be 100% a menstruációm, van h 3-4 hetente jön ez változó és 1-2 nap késés volt már de 4 még nem. Én aggódom túl és ez teljesen átlagos, vagy aggódnom kellene?2021. jún. 16. 18:43
1/7 anonim válasza:
"tehát ez kizárva"
csak a halál biztos! vagy még az sem...
mivel fiatal vagy nem megbítható még a mensi módszar... szóval ne aggódj! Ha nagyon sokat fog késni, akkor csinálj tesztet!
2/7 anonim válasza:
Szerintem teljesen átlagos, ha ennyit késik, főleg ha még nem állt be. Nekem egyszer fél évig nem jött meg és abból se lett semmi
3/7 anonim válasza:
Nem valószínű, és ha valóban rendszertelen, akkor lehetnek az átlagtól jobban eltérő hónapok. A stresszelés is egy faktor benne, de ha ez megnyugtat, akkor csinálj egy tesztet. Ettől jobbat így "táv gyógyítva" nem lehet mondani.
4/7 anonim válasza:
Nálam mikor úgy nézett ki, hogy beállt rendesen 28 napra, egyszer random 34-re jött. Még tiszta mázli volt, hogy én akkoriban még nem szexeltem, mert összefostam volna magam.
5/7 anonim válasza:
Mivel óvszerrel védekeztek, nem a terhesség lenne az első tippem, de abban nincs igazad, hogy 100%-ra kizárható lenne. Néhány száz forint egy teszt, szerintem csinálj egyet, akkor megnyugodhatsz.
7/7 anonim válasza:
Ha sosem rakta be egy pillanatra se gumi nélkül, akkor minimális az esély
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!