Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet ebből még...

Szerintetek lehet ebből még valami? Furán vagyok.

Figyelt kérdés
Beleélem magam, hogy aztán holnap jól pofára essek. Két napja délutánra-estére nagyon furán vagyok, émelygős, undorodós érzés, ami hol erősebb, hol gyengébb. Ezt betudtam a kàvénak, amit amúgy sem szeretek különösebben, és nem is esett jól. Bár olyan szerencsém biztos nincs, hogy összejöjjön, már egy ideje próbálkozunk. Lehet ezt már csak beszélem, de nagyon büdösnek érzek mindent, és elkap az undor, ha sokáig érzek valamit pl a fahéj szagát, vagy rá gondolok. A nemvárt 1-2 nap múlva esedékes, reggel produkáltam is a szokásos pms tüneteket. Terhestüneteknek még amúgy is korai lenne, nem? Meg pont estére, mikor mindenki reggel van rosszul. Igazából nem is tudom, mit várok tőletek. Nem is annyira az émelygés erős, inkább ez a megmagyarázhatatlan fura érzés. Voltak már ilyen tapasztalataitok? Tuti megjön, és megint pofára esek. De jó egy kicsit beleélni magam, mikor van rá egy pici esély, hogy talán.
2021. jún. 14. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez alapján akár terhes is lehetsz, leírtad az én várandósságom elso heteit szóról szóra :)

Szorítok!

2021. jún. 14. 22:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Azt hogy bebeszéled-e magadnak a szagokat, azt nem tudhatom. Viszont az hogy van pms tünet, semmit nem jelent. Nekem is volt, jött a menstruációs fájdalom is, na mondom remek akkor 2-3 óra múlva meg is jön, ahogy szokott (mindig!) aztán csak nem jött. Elkezdtem reménykedni de megálltam a tesztelést mert nem akartam csalódni. Aztán másnap reggel se volt semmi és pozitív lett.

Szóval azonkívül hogy végül nem jött meg, minden ugyanolyan volt.

2021. jún. 14. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Teszt?

Ha van tünet van hcg.

Nekem 4 nappal mensi előtt h

+ ha tethes vagyok.

2021. jún. 14. 23:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia. Tökéletesen ugyan ezt érzem minden hónapban. Mindig beleélem magam, aztán jön a csalódás. Tudom, hogy megint nem fog összejönni, de jó egy kicsit beleringatni magam abba, hogy talán most, talán most. 4napom van még a nemvártig. Még egyenlőre nincs pms tünetem, múlt hónapban már 1 héttel előtte szenvedtem, de ez nem jelent semmit...ugyan úgy megfog jönni, mint 7 hónapja minden hónapban amióta szeretnénk egy csöppséget.

Nagyon nagyon drukkolok, hogy sikerüljön nektek 🥰🥰🥰

2021. jún. 15. 07:03
 5/7 A kérdező kommentje:

Megjött végül. A szokásosnál erősebb tünetekkel, sokkal fájdalmasabban. Néha van ilyen. Nincs az ember lányának elég baja, még pluszban rúgni kell egyet rajta, köszi, természet ☺️

Köszönöm nektek a támogatást!

2021. jún. 16. 07:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Sajnálom. Drukkolok nagyon, hogy a következő ciklus eredményesebb legyen. Nekem még van 3 napom, de már elkezdtem pattanásosodni... :(

#4es

2021. jún. 16. 08:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Remélem neked is mihamarabb összejön!!
2021. jún. 16. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!