Mi alapjan dontotted el, hogy legyen -e harmadik gyerek? Mik voltak a fo szempontok, es hogy dontottel?
Van mar ket kisfiam, es sokszor elojon bennem az erzes, hogy milyen jo volt babazni, mennyire imadom a gyerekeket, milyen jo lehet nagycsaladban elni, es a gyerekeknek is jo lenne, hogy harman szamithatnak egymasra.
Viszont volt mar ket csaszarom, nagyon nehezen varrt ossze a doki,szerinte sajnos ilyen rossz a kotoszovetem, de nem zarja ez ki a harmadik babat. Van egy nagymama aki nem fiatal(65), de imadja az unokakat. Anyagilag atlagosan, talan kicsit jobban elunk, mindharom gyereknek lenne kulon szoba ha ugy van.
Én mindig hármat szerettem volna, de elengedtem, mert kis házban éltünk. Mire jobbak lettek a körülmények 37 voltam két felnőtt gyerekkel, gondoltam no elkéstem.
Az egyik ismim meg bejelentette, hogy terhes, 42 évesen.
No gondoltam 40 ig ha jön akkor legyen, most leszek 42 van egy 2 évesem a 20 + mellett és remélem neki is lesz még egy tesója aki, nem öreg😁😁
Hát a csok, mi más.
Meg a segéjek potlékok.
Amúgy tök mindeggy egymásra biztos nem számithatnak, nem tudom te hol láttál álmottál ijesmit. de kit érdekel nekem valamiből élni kell 18 évessen majd megy amerre lát dolgozik ahogy tudd.
A kettes nagyon humoranal van.
Nekem a penz nem jatszik, a babavarot mi felvettuk, de nem az egeszet, tudom hogy harmadik gyereknel engednek valamennyit, de oszinten most mondjuk az a havi 30 ezer forint nem egy nagy osszeg. Meg amugy sem ezert vallal gyereket az ember.
Ha azért akarsz szülni, hogy a gyerekeid számíthassanak egymásra, na akkor ezt gondold át :D
Mi 5en vagyunk tesók. Soha az életbe nem számíthattam egyikre sem. Én ha kellett mindig ott voltam, de a többiek sosem így álltak a dolgokhoz. Nem csak velem, egymással is.
Ugyan ez van férjeméknél is, csak ők 4en vannak. Egyikük sem beszél a másikkal.
Eredetileg haromgyerekes anyukanak lattam magam, de a ferjem kettonel megallt es el ia valtunk mert megcsalt. 2 evig voltam egyedulallo anya amikor megismertem a gyermektelen paromat, akivel mar az elejen megbeszeltuk h o szeretne sajat babat. 6ev parkapcsolat utan szuletett meg a lanyunk, egy boldogsagcsomag az egesz csaladnak, mosolyt csal az arcunkra minden egyes nap. Hat igy lettem vegul veletlenul haromgyerekes anya:)
Nincs segitseg,nincsenek nagymamak, itt is lett mindharomnak sajat szoba, de azt tartottuk szem elott h a legnagyobbnak legyen amikor mar igenyli, 10evesen kapta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!