Pozitiv teszt, terhesseg, mikor mehetek nogyogyaszhoz?
Sziasztok!
Szoval nemreg irtam ki egy kerdest, hogy halvany pozitiv teszttel is lehet e terhesseg, de olyan segitokesz emberek vannak itt, hogy mondtak nem halvany, szoval innen is koszonom nektek, hogy megnyugtattatok❤️
Aki nem latta a kerdest, ezzel egyutt a tesztet, ide lelinkelem a kepet:
Szoval, a sztori a kovetkezo:
3. napja kesik a mensim, 1. nap csinaltam tesztet, pozitiv lett, mint latszik:)
Es akkor holnap mar szerintetek ezzel mehetek nodokihoz?
Mert en gyarban dolgozok jelenleg, es hat vannak eleg kemeny reszek is benne, stb..szoval szerintetek el tudok menni holnap? Marmint latni fogja a nodoki?
Mert nem szeretnek valami bajt vagy nekem, vagy a babanak..
A nődoki nem fog kiírni táppénzre, csak ha már élő terhességről beszélünk. Szóval felesleges elkapkodni.
Ha nagyon táppénzre akarsz menni, és jófej a háziorvosod, vele irasd ki magad.
#10es
2-3 hèt ovu után, arra gondoltam.
Hogy az emberekbe mindig bele kell kötni, hát ilyen nincs. Nem,hogy örülnènek más örömènek hanem nèzik, hogyan rúghatnak bele valakibe.
Tisztelet a kivèteleknek.
Elozo vagyok. Ezt látt a doki az elsö uh-n ès kiírt táppènzre mert rötgenen egyenesen tilos terhesen dolgozni.
10-es vagyok.
Nem rúgtam beléd, csak mondtam, hogy 2 hetes "terhesen" ovulációd volt, ezen felesleges felkapni a vizet.🙂 Csak néha olyan butaságokat írnak itt a nők, amit aztán elolvas egy erre tévedő tinilány, és máris kész a káosz fejekben.
2-3 héttel ovu után már 4-5 hetes terhes az ember lánya, és 6 hetesen valóban esélyes már a szívhang is.
Egyébként egy szóval sem mondtam, hogy nem örülök az örömödnek, sőt. Boldog babavárást!😊
Akkor viszont èn kèrek elnèzèst, èn èrtettem fèlre a hangnemet. 🙂
Elsö baba lesz, ès úgy jött össze, hogy nem vèdekezünk ès ha összejön, összejött. Ès hát második hónapba sikerült, ami nagyon meglepett minket. Úgy,hogy èn is most ismerkedek csak ezzel az egèsszel.
Amikor meg voltam elsö uh-n a doki mondta, hogy ez bizony 4.5 hetes. Èn meg nèztem nagyokat, hogy lehet amikor akkor pont megvolt. Akkor magyarázta el, hogyan számolják.
Csinaltam meg 2 tesztet, azok is ugyanugy pozitivak lettek, szoval mar nem ketelkedek a terhessegemben:)
Holnap mennem kell dolgozni:( es voltam idopontot majd csak jovohet pentekre kaptam nodokihoz, szoval elvileg most konnyitett munkan leszek..
Itt a negy terhessegi tesztem:)
Szerintetek nem lesz baja a babanak semmikepp a gyari munkatol?
Raadasul a melltartot nem birom mar magamon tartani se..😕
18-as: ezeket sem reggeli vizeletbol csinaltam, hanem napkozbenibol.
19-es: mi a baj a gyari munkaval? Tudod szakma nelkul eleg nehez elhelyezkedni:) de termeszetesen az volt a celom ezzel a munkaval, hogy meg lesz minden, s utana elkezdek egy okj-s tanfolyamot, es elvegzek ott egy szakmat, csak a pocaklako betolakodott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!