Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negatív a teszt de a menstruac...

Negatív a teszt de a menstruaciom kesik..kimutatna a teszt?

Figyelt kérdés
Mar 5 napja késik..3 tesztet is csinaltam mind negativ,altalaban mar 3 nap keses utan megszokott jonni ezert is csinaltam tesztet.Nagyon sokat stresszelek mostanaban a parom megcsalt ,szoval most nagyon nem lenne jo ha meg teherbe is esnek😕
2021. jún. 13. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
A tesztek kb. 10 napos terhességet tudnak bizonyosan kimutatni, addig könnyen lehetséges az ál-negatív eredmény. Kérj időpontot a nőgyógyászodhoz és előtte ismételd meg a tesztet - elég 1 teszt - pár nap múlva, mielőtt mész a dokihoz. Ha negatív akkor lemondod a dokit, ha pozitív akkor meg rögtön mehetsz és megbeszélheted vele a lehetőségeket.
2021. jún. 13. 10:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Szoval akkor ket nap mulva megismetlem a tesztet.Lesz ami lesz. ://
2021. jún. 13. 13:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Csinaltam negativ,ez mar a 7. Nap hogy késik.megprobalok nemis gondolni rá.
2021. jún. 15. 07:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Sok sikert!

De azt azért a későbbiekre elmondom, hogy van pár olyan ismerősöm, akiknek akár hasonló esetben is maradt a terhessége. Utólag egyikük sem bánta meg, bár akkor nagyon nehéz helyzetbe kerültek. Mindnek nagyon szép gyereke van és nagyon szeretik őket. Az bánta meg akinek nem sikerült, mert később nem lett gyereke.

Remélem hamarosan megtalálod azt akivel majd gyerekeid lehetnek. Nekem is sikerült elkerülnöm hogy idő előtt terhesség legyen, akkor még én sem akartam volna. Most meg már 3 csodás kis emberem van.

Szóval ezt felejtsd el és légy boldog, majd idővel meg lesz a társad is!

Üdv, 1-es voltam!

2021. jún. 15. 07:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Pusziilllak ,jo egeszseget a csaladodnak es neked is!❣️
2021. jún. 15. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!