Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Menstruáció előtt 1 nappal voltam együtt a párommal. Védekeztünk óvszerrel, ahogy mindig is. Menstruáció után pár nappal reggelente remegek, hányingerem van, valamint hasmenés is társult hozzá. Háziorvos szerint fertőzés lehet, de azért kicsit meg vagyok ijedve, nagyon nem szeretnék babát... Aktus óta eltelt 2 hét, kimutatná már a teszt a terhességet? Van okom aggódni? :(

2021. jún. 12. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, főleg tünetek ilyen hamar nincsenek. Menstruáltál is. Terhes nem vagy, de benyeltél valamit.
2021. jún. 12. 10:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Eleve menzesz előtt 1 nappal nem nagyon valószínű teherbeesni de nyilván egy nem szabályos ciklusnál más mert nem tudni mikor jön meg és még gumit is használtatok így érdekes volna egy terhesség azért.Nem vagy terhes 99%
2021. jún. 12. 12:00
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
lehetsz
2021. jún. 16. 08:30
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Jézusom, ne idegesítsétek már! Hogyan lenne terhes mentesz előtt 1 nappal, amikor óvszerrel védekeztek???
2021. jún. 16. 09:10
 5/7 anonim ***** válasza:
55%
Ez az 4-es.Én sem értem nyugi🤔
2021. jún. 16. 09:18
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
ti az iróniát nem értitek... ez a bajotok 🙈
2021. jún. 16. 09:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor nem szóltam semmit
2021. jún. 16. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!