Ez terhesseg jele?

Figyelt kérdés
Sziasztok 18 éves vagyok! Egy pár hónapja folyamatosan fájdogál az alhasam szúró nyomó érzést érzek. Voltam nőgyógyásznál nem talált semmit elmentem belgyógyászatra szintén ott se találtak semmit elmentem vérvételre ott kiderült hogy baktérium van a húgyhólyagomban amire kaptam gyogyszert. Múlt héten jött meg a mestruáciom és most szerdán múlt el akkor együtt voltunk a barátommal, védekeztünk gumival. Leellenőriztük odafigyeltünk szóval nem gondolnám hogy baj lenne de azért mégis megijeszt az hogy csütörtök óta fura érzést érzek az alhasamban hasonló mint amikor meg akar jönni de enyhébben és csak néha érzem. Nagyon megijeszt ugyanis nagyon nem szeretnék teherbe esni a barátom szerint sincsen semmi esély a terhességre de mégis nagyon megijeszt ez az alhasi fájdalom. Szerintetek?
2021. jún. 11. 15:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerdán voltatok együtt és csütörtöktől érzed ezt, az kizárt, hogy terhesség. Kicsit nézz utána kérlek, hogy hogyan működnek ezek a dolgok, mert ez alapján hiányosak az ismereteid. Nem bántásból mondom, de tényleg érdemes megérteni hogy működik a ciklusod és mikor mi történik. Az, hogy védekezés mellett is ennyire félsz számomra azt sugallja, hogy még nem biztos, hogy érett vagy érzelmileg a szexre. De ebbe nyilván nem akarok beleszólni, csak ha a félelmek felülírják a józan eszet, akkor emiatt lesz még pár kellemetlen pillanatod. Nem vagy terhes, nyugodj meg. Védekezzetek továbbra is és nem lesz gond.
2021. jún. 11. 19:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Igazából volt egy komoly dolog ami miatt felek hogy teherbe esek
2021. jún. 11. 20:46
 3/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Mi volt az a komoly dolog? Óvszerrel védekeztetek, ahogy írod. Van esetleg más is, amit nem írtál?
2021. jún. 11. 20:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Erre már én is kíváncsi vagyok. Miből gondold, hogy terhes lehetsz? És nem utolsó sorban, mikor volt az a "komoly dolog"? Mert attól még teljesen igaz minden, amit az 1es írt.
2021. jún. 11. 21:32
 5/9 A kérdező kommentje:
4/4 az alhasi fájdalmak miatt gondolok arra
2021. jún. 11. 23:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Abortusz volt
2021. jún. 11. 23:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. Valószínűleg az abortusz miatti trauma okozza, hogy szorongsz emiatt és félsz. Lehet, hogy ebben az esetben érdemes szakértő segítséget kérni egy pszichológustól, hogy fel tudd dolgozni a traumát. Ha azóta rendesen védekeztek, akkor nincs okod aggodalomra. Az alhasi fájdalmat os okozhatja ez a szorongás. Szerdai együttlét után még akkor sem lehetne tüneted, ha nem védekeztetek volna, ráadásul akkor múlt el a menzeszed, nagyon kicsi az esély, hogy ovulációd volt. Nem vagy terhes, de tényleg azt javaslom, hogy tedd rendbe a traumát. Sajnálom, hogy ilyen tapasztalatod van. A legjobbakat kívánom!
2021. jún. 12. 00:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! ❤️
2021. jún. 12. 13:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Jaj, én azt hittem, hogy valami probléma volt a ciklus során a védekezéssel, arra értettem amit írtam.

Ne aggódj, nem lesz baj. Továbbra is védekezzetek rendesen és minden oké lesz.

4 voltam.

2021. jún. 12. 20:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!