Szerintetek megvan az esély arra, hogy terhes vagyok?
A barátommal lefeküdtünk, első menet gumival a másodikat gumi nélkül vittük végbe 😅 Azóta folyamatosan fáj az alhasam olyan mintha mensim lenne csak az erősség nem ugyanaz (sőt nem is mondanám fájdalomnak inkább csak kellemetlen), de lehet, hogy ezt már beképzelem.
17 éves vagyok előttem 2 év iskola és egyetem, a szüleim konzervatívak. Legyetek szívesek aki tudja, hogy vannak- e hamarábbi előjelei az mondja meg. Még az 1 hét sem telt le szóval tesztet még nem fogok csinálni, de a mensimig 2 hét van, megőszülök addig.
Benned élvezett el?
Mondjuk az esélyed megvan, akkor is, ha kihúzta időben (egy fiatal srácnál azért kétesélyes), de a sok smileból, amit ideraktál, az jön le, hogy túlzottan nem érdekel a dolog.
A fájdalom lehet beágyazódás, peteérés vagy beképzelt fájdalom.
Szexeltél védekezés nélkül, tehát lehetsz terhes, igen. De ilyen korán nem éreznél semmit, szóval a hasfájás biztos nem terhességtől van.
De miért nevetgélsz a kommentjeidhez? Ennyire vicces lenne 17 évesen teherbe esni?
"olyat olvastam, hogy akkor kiűrül a húgycső:)"
Persze, csak utána lezavartatok még egy menetet, ráadásul védekezés nélkül. Arról meg mélyen hallgatsz, hogy másodjára benned ment-e el. Nyilván igen, szóval simán lehetsz terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!