Szerintetek melyik pozitív?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kicsit bizonytalan vagyok, kérlek segítsetek melyik ovu teszt pozitív.
Köszönöm! 😊
2021. jún. 8. 09:18
21/59 A kérdező kommentje:
Én is pénteken teszteleek😊
2021. jún. 13. 22:50
22/59 anonim válasza:
18 vagyok én ma 10 dpon vagyok teszt negatív. Elég sokszor volt + tesztem ilyenkor már mind + volt😔
23/59 A kérdező kommentje:
Abból lehet még + ne add fel 😉
2021. jún. 14. 00:31
24/59 anonim válasza:
Hát kb 7 terhességem volt kémiaiakkal együtt egy lett 11 dpon + na az is kémiai lett, a többinél 9 dpon + lett.
25/59 anonim válasza:
Ne teszteljetek ilyen korán, tapasztalatból mondom. Mikor en is ezt csináltam sorra csak a csalódás történt 14 hónapon keresztül plusz egy kemiai is becsuszott. Aztán elegem lett, abbahagytam a tesztelgetest, vitaminok "zabalasat", egyedül a folsavat szedtem tovabbra is, abbahagytam a testem figyelgeteset es 2. honapban várandós lettem...
26/59 anonim válasza:
Igen, tenyleg semmi ertelme ido elott tesztelni,nehez megallni de erdemes!Mar en is kezdek letenni errol az egeszrol es en is azt tervezem, hogy ugymond csak a kotelezo dolgokat fogom megtenni, mert mar nagyon idegorlo, es ha jon akkor jon, ha nem akkor ez van, majd egyszer csak megtortenik a csoda!
27/59 anonim válasza:
Igy van! Hogyjetek el hogy ezzel csak rontotok a helyzeteteken! Nem szabad! Nehéz de ki kell bírni, ne is tartsatok teszteket otthon, ne figyelgessetek a ciklusotokat sem, szexeljetek jókat es ennyi. Taoasztalatbol mondom!
28/59 A kérdező kommentje:
Rendben akkor várok vele 😊 igazatok vaan
2021. jún. 14. 15:22
29/59 anonim válasza:
Hát nekem nem számit mikor tesztelek, vagy rápörgök e a fiam is így fogant a beteg baba is és a szívhang nélküli terhességem is. 18 voltam
30/59 anonim válasza:
29
nagyon sajnálom, en a nagy átlagról beszélek és a tesztelgetesek, figyelgetesek csak ragorcsolik az embert, stresszt generalnak es nem fog osszejonni vagy csak jóval később a picur. Csak lazán kell hozzaallni. Meg a peteerest se lepten nyomon figyelgetni.
Nem hülye a testunk, mutatja h mikor kell a szex, mikor vagyunk termekenyek mert akkor a libidó is nő. Erre kell figyelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!