Fogalmam nincs arról, hogy mikor van peteérésem, 17 éves vagyok, azt tudom hogy minden hónapban 12-én, vagy előtte, vagy utána egy nappal jön meg a mensim. Félek, mert előző hónap 24-én feküdtem le barátommal, viszont nem vettük észre, hogy kiszakadt a gumi, elélvezett, és valószínűleg úgy hozzám tapadt a leszakadt gumi, (csak az eleje), hogy nem vettem észe. Ma szedtem ki, mikor megtöröltem magam, csináltam egy terhességi tesztet ami azt írta, hogy korai szakaszban kimutatja a terhességet, negatív lett, de nagyon félek. Édesanyámékkal nincs olyan jó kapcsolatom, illetve ha terhes lennék, elvetetném, mert nem tartom normálisnak, hogy egy gyereknek gyereke legyen...
Éreztem azóta, hogy fájt a bordám, és az alhasam, de lehet csak bebeszéltem magamnak ezt az egészet, de még az előérzetem is rossz, ma láttam vagy 10 terhes nőt, plusz már miután lefeküdtünk, azután egy nappal is rossz volt az előérzetem, meg is kérdeztem, hogy nem szakadt-e ki a gumi vagy valami, azt mondta nem... erre tessék...
2021. jún. 4. 19:30
2/16 anonim válasza:
Igen, van rá esélyed. De még csak 4-e van, hiába van az írva hogy korait is kimutat, hülyeség. A mensi napján kimutatja már ha van valami, de ennyivel hamarabb nem éri meg tesztelni. Ki kell várni a mensi napját, ha nem jött meg akkor tesztelni.
2021. jún. 4. 19:32
3/16 anonim válasza:
Bár nem értem. 1,5 hétig benned volt egy darab gumi, és nem tűnt fel? Ha ugye belédélvezett, és kiszakadt a gumi, az utána belőled kifolyik, az sem tűnt fel? Vagy nem is folyt ki semmi?
2021. jún. 4. 19:34
4/16 A kérdező kommentje:
Nem folyt ki semmi...
2021. jún. 4. 19:37
5/16 A kérdező kommentje:
Most, hogy őszinte legyek, amikor kivette, mintha éreztem volna, hogy valami lefolyik a lábamon, de nem tudom... fogalmam nincsen... nagyon félek
2021. jún. 4. 19:38
6/16 anonim válasza:
Hát.. peteérés a mensi elött 2 héttel van kb. Te elötte feküdtél le barátoddal pár nappal.
Most már muszáj lesz kivárnod a mensi napját, ne parázz rá, ne beszélj be magadnak tüneteket! Ilyenkor amúgy sincsennek még.
2021. jún. 4. 19:54
7/16 anonim válasza:
Mekkora darab volt az a gumi?
Ez elég hihetetlen, hogy másfél hétig nem jött ki belőled, plusz ha akkora volt a lyuk, akkor a barátodnak észre kellett volna vennie. Az pedig alap, hogy óvszert mindig ellenőrzünk, ha biztosan nem szeretnénk babát. Ráadásul úgy, hogy érezted is, hogy valami folyik a combodon...
A várt menstruáció napján tesztelj, esetleg előtte 2-3 nappal is Predictor earlyvel. Ha pozitív, akkor június vége felé menj orvoshoz, akkorra lesz szívhang, és tudjátok elindítani a procedúrát.
2021. jún. 4. 19:55
8/16 anonim válasza:
Én isis félnék a helyedben :( Vegyél még egy tesztet, és csináld meg 12-én. Ha neadjisten pozitív, menj nőgyógyászhoz minél előbb, hogy ne csússz le az abortuszról. De az előérzet meg hogy fáj az alhasad semmit se jelent, ilyen korán még nincsenek is terhestünetek. Szorítok neked hogy minden rendben legyen.
A fiú ellenben egy szemét, nemtörődöm állatnak tűnik.
2021. jún. 4. 19:55
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, majd ha megjön, vagy éppen nem, írok ide.
2021. jún. 4. 20:00
10/16 A kérdező kommentje:
Akkora volt a gumi, hogy ket ujjamra siman ra tudtam huzni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!