Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik hogy múlt hét pénteken...

Létezik hogy múlt hét pénteken volt peteeresem es ma már szurkalo érzést érzek a mehemben? Lehet terhesseg korai jele?

Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 10:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Még van remény, hátha pár nap múlva csak pozitív lesz az a teszt.
2021. jún. 9. 18:05
 12/27 anonim ***** válasza:
18%

De miért nem lehet kívánni azt a rohadtul 14 napot?!

Félreértés ne essék, nekem olyan rohadtul mindegy, ki mennyit szenved meg hány tesztet csinál, de miért itt kell 3-4 nap után fesztiválon, hogy negatív a teszt.... hát hogyne lenne negatív.

Nem véletlenül az a javaslat, jogy ha kimarad a mensi, akkor érdemes tesztelni.

Egy hetes a kérdés és még mindig nem időszerű hogy megjöjjön.

Asszony, kapd már össze magad!!!

2021. jún. 9. 18:32
 13/27 A kérdező kommentje:
Ok, de akkor miért irogatnak itt olyan nők feszt hogy pl 2 vahy 3 nap múlva kell csak hogy megjojjon nekik es pozitívat teszteltek már..? Akkor csak mutatja előbb!
2021. jún. 9. 19:35
 14/27 anonim ***** válasza:

Igaz, aztán felének meg is jön...

Ebben a stádiumban fifty fifty hogy megmarad.

Plusz ez a kérdés konkrétan peteérés után 4 nappal került ki.

Ha már pár napja késik és pozitív a teszt, még mindig lutri, hogy lesz-e szívhang, meg hogy méhen belüli vagy kívüli.

2021. jún. 9. 20:01
 15/27 anonim ***** válasza:
66%
Mondjuk miért nem lehet más kérdést/válaszokat olvasgatni, hogy annyira irritál a téma? Nem tetszik kattints tovább. Ha neked annyira rohadtul mindegy lenne nem írnál semmit. Mond el a véleményed ha annyira akarod de hagyd már mindenki annyit és akkor teszteljen amikor akar.
2021. jún. 9. 20:23
 16/27 A kérdező kommentje:
igy van!
2021. jún. 9. 20:25
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk igaz, elnézést, nem tűnt fel, hogy össze vissza 1 db válasz érkezett, ami szerint nem lehet, a többi a persze lehet, nekem szex előtt pozitív volt a teszt, tesztelj 10 perc után, úgy drukkolok meg a hasonlók, amik normál esetben a " ki nem várja szerdára" meg a "dumcsizunk ki mióta nem terhes" kérdések alá jön.

Bocsánat hogy picit még akartam rázni a kérdező, mielőtt teljesen belehülyül a teherbeesésbe...

2021. jún. 9. 20:31
 18/27 anonim ***** válasza:
Utolsó meg az összes kötekedő komment, ami tőled származik, szerintem itt más is belekattant már az élet valamely részébe.. :) érdekes, engem miért nem érint negatívan ez a téma? Minden jót Neked is. Kérdező, kitartást, előbb-utóbb sikerülni fog! 🤞🏻
2021. jún. 9. 21:34
 19/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, nagyon reméljük hogy most mar6mi is szülők lehetünk, nem adjuk fel🥰🤗

Ja én nem foglalkozok ilyen kötekedő emberekkel. Biztosan valami rossz dolog történt vele élete során ha ez ad neki örömöt ha másnak beszologat vagy lehuzza. Én kívánom azért neki is legyen szebb élete és másként lássa a világot!

2021. jún. 9. 21:38
 20/27 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, nekem sajnos szombaton megjött :( nem sikerült ez a hónap sem :(
2021. jún. 14. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!