Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ez okozta a pozitív...

Lehet ez okozta a pozitív eredményt?

Figyelt kérdés
Ma reggel csináltam egy terhességi tesztet, mivel 3 napja késik a mensim. Az eredmény hálistennek negatív lett, 20 perc után is az volt. Délután hazaértek, elővettem és pozitív... Olvastam olyat, hogy a csík elcsúszhat a nedvességtől és beszínezi a másikat ami egyébként nem látszik. Lehet azért lett így nap végére ott a csík mert konkrétan fejjel lefelé állítva raktam el? Tehát egész nap függőleges helyzetbsn volt. (Clearblue teszt)
2021. jún. 1. 17:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%

Rajta van a használati utasításon, meddig érvényes az eredmény.

Utána ki kell dobni nem nézegetni.

2021. jún. 1. 17:17
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Idon túl nem mutat valos eredményt ne aggodj. 3 nap kesesnel pedig azonnal erősnek kellett volna lennie.

De csinalj holnap is egy tesztet es akkor megnyugszol.

2021. jún. 1. 17:18
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Én is azt mondanám, csinálj másik tesztet. Időn túl nem érvényes az eredmény. De megnyugvásképp csinálj egyet. :)
2021. jún. 1. 17:33
 4/11 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Holnap csinálok egy másikat. :)
2021. jún. 1. 17:53
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
Én még nem hallottam olyat hogy + lett időn túl és nem volt terhesség. A hcg csak van valahonnan, amit a teszt kimutatott.
2021. jún. 1. 18:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha később volt az ovuláció, akkor lehet olyan, hogy 3 nap késésnél még nem.mutat semmit.

Nekem volt olyan, hogy már 1 hete késett, a teszt negatív. 2 hete késett, mikor a tesz pozi lett. Ergo akkor volt az ovum, mikor meg kellett volna jönnie.

Mindenképp tesztelj újra.

2021. jún. 1. 20:01
 7/11 A kérdező kommentje:
Volt a ciklusom 14. napján egy ovus vérzésem és általában 28 napra jön meg mindig a mensim, tehát nem gondolom, hogy később volt az ovum, de ha nem jön meg 1 hét múlva sem, akkor mindenképp tesztelek még többet. Holnap biztos.
2021. jún. 1. 20:08
 8/11 anonim ***** válasza:
67%

5os

Nekunk az elso lombik konzultaciot megelozo napon történt meg hogy teszteltem es nem dobtam ki rogton a negativ tesztet majd par oraval kesobb rajta volt a halvany de kiveheto masodik csík. Neztunk butan, persze tudtuk hogy idon tul nem szamit. Ra par orara meg is jött. Elmondtuk a dokinak aki megvizsgalt es megallapitotta hogy nincs terhesseg. Szoval van olyan hogy masodik csík es nincs terhesség.

Bar nalunk csodaszamba ment volna mert 1% eselyunk sincs termeszetes úton.

2021. jún. 1. 21:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Én csinálnék egy másikat 2-3 nap múlva, de azt már nem nézegetném, csak időn belül. Ha még nemrég fogant, akkor előfordulhat az időn túli pozitív.
2021. jún. 2. 14:18
 10/11 A kérdező kommentje:
Ma megjött a menstruációm, úgyhogy nem volt szükség másik tesztre. :)
2021. jún. 2. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!