Clearblue digitális teszt rossz lett?
Tegnap volt a nem várt napja, így ma teszteltem, de csak egy digitális tesztem volt itthon. Most csináltam meg, amint belemartottam már mutatta a homok órát, ám mikor leraktam már akkor mutatta a negatív kis jelet.
Tehát 20mp után egyből miatta hogy negatív, de a leírásban ott van hogy 3 percen belül jelenik meg az eredmény.
Sose szedtem szét tesztet, de ezt szét szedtem és mindkettő teszt síkon ott a két vonal jól láthatóan
Ilyenkor mi is van? Hetvegen tudok venni másik tesztet!
Járt így valaki? Lett esetleg baba, vagy ne ringassam magam?
Vagyis bocsánat az egyik teszt csíkon ott van a második, kék színben és lehet latni nem kell hunyorogni.
Neten van fent róla kép szetszedve, 3+, és alatta ott van milyen 1-2hetesen, na az enyém is olyan.
Ez úgy van,hogy a plusz és minusz jel azonnal megjelenik rajta, vagy kb 10 mp után. A 3 perc az a számra vonatkozik, ami megmutatja hogy hány hetes vagy, arra kell várni több időt.
Pl nekem szinte azonnal megjelent a + jel, de csak kb 2 percel később írta ki hogy 2-3 hét.
Ezeket a teszteket nem szabad szétszedni, én is szétszedtem amikor anno negatív volt, nekem is ott volt a 2. csík, de nem jelentett semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!