X-EPIL teszt másnak is lassan erősödik?
Figyelt kérdés
Fura, h a 10-es erős, de a xepil még mindig halvány. Volt már missed ab és kémiai is, ezért aggódom.
2021. máj. 31. 10:45
1/12 anonim válasza:
X-epil 25-os, ha a 10-es is csak halvány, akkor a 25 értelemszerűen még halványabb lesz.
2/12 anonim válasza:
2 csík pozitív.
Az erősség nem mérvadó, de erősödik.
3/12 anonim válasza:
hu hát talán erősödik, bizom benne hogy nem kemiai terhesseg lesz de ennek már erősebbnek kellene lennie.
4/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem kéne erősebbnek lennie, nekem is ilyen volt az x epil.
Kb 1,5 héttel a nemvárt után lett ugyanolyan erős a 2 csík, pedig akkor már több mint 15000 volt a hcg-m.
Szóval ne aggódj ez így pont jó!
5/12 anonim válasza:
Nagyon köszönöm. :) Sejtettem, hogy ez az egyik leggyengébb teszt. Bárcsak ne csináltam volna ilyet, mert akkor nyugodtabb lennék.
6/12 anonim válasza:
Sajnos nekem a kémia terhessegem is igy kezdődött. Ilyen halvanyka volt es végül megjott.
7/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy túlaggódom, de csináltam egy 10-es tesztet így délután, másfél óra után (legalsó) és egész erős lett. Nem értem, hogy a reggeli xepil miért ilyen halvány...
2021. máj. 31. 15:33
8/12 anonim válasza:
...
Aért mert az 25ös és ennyit tud.
2 csík, pozitív, pont.
9/12 anonim válasza:
na ez már egyértelműen pozitív, gratulálok
10/12 anonim válasza:
Annyira nem bonyolult pedig. Az egyik 10-es, a másik 25-ös érzékenységű teszt... Majd 2 és félszer annyi hcg-nél nézd meg. Lássuk csak, 72 óra alatt kell legrosszabb esetben 60%-ot emelkednie. Tehát ha ma például 100 egység hcg van a véredben, 3 nap múlva minimum 160 lesz egy életképes terhesség esetében. További 3 nap múlva pedig minimum 256. Tehát ha 6 nap múlva megnézed újra a 25-öst, már az is lényegesen erősebb lesz, hiába, hogy csak a véredben található hcg alakulását számolgatjuk, a vizeletedbe értelemszerűen nem választódik ki annyi. (A számok nyilván nem így alakulnak, csak az egyszerűség kedvéért írtam példának, hogy lásd az arányokat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!