Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Túlaggódom vagy lehetek terhes?

Túlaggódom vagy lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Múlthét hétfőn áthívtam egy fiút akivel már régóta beszélgetünk.

Volt nála gumi viszont csak megujjazott, leszoptam és kivertem neki viszont lehet olyan ujjal simogatott/ujjazott.

Május 8.-án menstruáltam, ma viszont halványan barnáztam, mondjuk ilyen szokott lenni mielőtt megjön csak aggódok mert nem akarok gyereket.

2021. máj. 30. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes
2021. máj. 30. 18:21
 2/5 anonim ***** válasza:
43%
Jó lenne tudni, hogy hány naposak a ciklusaid. Ha figyeled a menstruációd, akkor nagyon könnyen ki tudod számolni, hogy mikor van peteérésed és mikor kezdődik a következő ciklus. A barnázás lehet a menstruáció előjele, de akár a beágyazódás jele is.
2021. máj. 30. 18:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Hálisten sosem volt erős és hosszú vérzésem plusz nem is volt problémám ott lent. 3 napig tart kb, előtte való nap csak a hasam alja fáj.
2021. máj. 30. 18:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes ettől.
2021. máj. 30. 19:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk gondolhattam volna is.. csak sok mindent olvas az interneten az ember és megijedtem.
2021. máj. 30. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!