Pfeizer oltásnál muszaj várni 2 hónapot a babaprojektel?
Figyelt kérdés
1 hete kaptam meg az első oltást én es férjem. Szeretnénk már nagyon babát és sok nyavajam van ami miatt sürget az idő mert nem sok időm van a termékeny időmből. Nem szívesen várnék 2 hónapot se. Amikor kaptam az oltást egyik orvos se mondta a kórházban h várjak a babaprojektel pedig bejeloltem a lapon hogy csaladalapitason vagyunk jelenleg2021. máj. 28. 14:26
1/2 anonim válasza:
Nem kell várni már egyik fajta oltás után sem, ez a legújabb ajánlás, hogy azonnal lehet tovább próbálkozni még a két oltás között is, terhességi teszt elvégzése sem szükséges azelőtt, hogy megkapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!