Milyen a terhesség alatti hasfájás?
Figyelt kérdés
Nagyon fàjdalmas gorcseim vannak, olyan èrzès mintha a beleim gorcsolnènek ès szùrò fàjdalmat is èrzek mindkèt petefèszkemnèl ès a mèhemben is.Mostansàg bàrmikor megjohet, de nem èreztem mèg soha ilyen fàjdalmat a menstruàcio elott. De hallottam hogy a terhessèg alatt is fàj a has, tehàt lehetsèges hogy ez az a fàjdalom?2008. dec. 7. 15:31
1/3 anonim válasza:
szia!ha tudsz még ma menj el az ügyeletes gyógyszertárba és vegyél egy tesztet!sztem holnap keress fel egy nögyogyászt mert ha kismama vagy akkor nem normális hogy ennyire nagyon fáj!!!!
2/3 anonim válasza:
Terhesség alatt szerintem nem ilyen fájdalmat lehet érezni. Én legalábbis enyhe menstruációs fájdalmat éreztem, de nem is görcsöltem, csak a kísérő tünetei voltak meg. A te problémád nem valami gyulladásféle lehet? Bár az biztosan levertséggel, lázzal is járna.
3/3 anonim válasza:
A terhesség alatti hasfájás szerintem nem szabad, h ilyen erős és intenzív legyen...szerintem is menj inkább biztosra és fordulj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!