Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ennyire lehetséges extra...

Ennyire lehetséges extra terhességi tüneteket beképzelni?

Figyelt kérdés

Esküszöm tegnap olyan hasi szurkálásaim voltam, nyilalt a hüvely, melleim tiszta eresek.Kétszer akkora a mellbimbóm. Nemvárt napja vasárnap (3 nap múlva lenne). Reggel csináltam 10-es tesztet teljesen negatív :(

Ennyire be lehet képzelni a tüneteket? Vagy ezeket nem?

Látványos a változás.

Ti is képzeltetek extra terhességi tünetet be magatoknak?

2021. máj. 27. 09:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Simán lehet, a kutyáknál is létezik álvemhesség.
2021. máj. 27. 09:44
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

Ennyire belehet képzelni.

Van itt egy hölgy aki legalább 8 hónapig szentül megvolt győződve arról h tethes 😩

Hiába írtuk h lehetetlen, több orvosnál is járt, de még mindig megvolt győződve a terhességéről.

Ettől még lehetsz terhes majd vasárnap kiderül.

De a mensi miatt is lehet ez.

Hiába h nrm szokott ilyen lenni. Van h változunk

2021. máj. 27. 09:46
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Igen, sajnos az ember minél többet olvas és hall, annál könnyebben tudja produkálni a tüneteket. Ha most azt írnám, hogy terhesen nőtt egy méretet a bal lábam, akkor sokan nézegetnék azt is, mert hiába nem mindenkinek, de nekem volt. (Amúgy nem volt, nem voltam még sosem terhes. 🙂)
2021. máj. 27. 09:56
 4/12 anonim ***** válasza:
72%

Nekem most még hányingerem és szédülés is volt. 28. ciklusnap negatív. Rá 4 napra szintén.

3 és fél év után.

2021. máj. 27. 10:11
 5/12 A kérdező kommentje:

ISTENEM, hogy megtréfál a szervezetünk :( Nem is tudom, hogy lehet ezt elengedni, hogy nem nem görcsölök rá. Próbálok nem figyelni semmire. De egyszerűen lehetetlen.

Köszönöm szépen a válaszokat.

Bízom benne azért, hogy mégis baba lesz :(

2021. máj. 27. 11:06
 6/12 anonim ***** válasza:
49%
Ugye tudod, hogy ezek a tünetek h pl Mellbimbó növekedés, eresedés, ezek HÓNAPOKKAL a pozitív teszt után vannak? 🤦‍♀️ 16.héten kezdődnek kB... Ennyire nem szabad rágörcsölni. Mondom ezt úgy, hogy a másodikra mi is 2,5évet vártunk. 23+6hetes kismama
2021. máj. 27. 12:12
 7/12 A kérdező kommentje:

Nekem már van egy 3 éves kislányom, nála bizony mindegyik ilyen tünet nagyon nagyon korán érkezett :) Ezért is voltam teljesen biztos benne, hogy érkezik a tesó.

Bizony nehéz laikusnak maradni, ha nagyon szeretnénk már.

Boldog babavárást :)

2021. máj. 27. 13:33
 8/12 anonim ***** válasza:
72%
Nekem volt egyszer olyan, mielőtt teherbe estem, hogy folyton szurkált a méhem és beágyazodáskor picit véreztem is, és nem voltam terhes, de azt gondolom, hogy akkor elindult valami, csak nem tudott végül beágyazódni, vagy valahogy megszakadt a folyamat. Nem görcsöltem rá, nem fókuszáltam a terhességre, de akkor biztos voltam benne, hogy összejött. Aztán amikor terhes lettem, akkor nagyon erős pms-em volt, fájt a derekam, puffadtam, de akkor nem gondoltam, hogy terhes vagyok.
2021. máj. 27. 13:40
 9/12 anonim ***** válasza:
72%
#3, gondolom viccnek írtad a lábméretet, de ilyen tényleg van :-) Sok kismama lúdtalpas lesz, és a kilapuló talpra nagyobb cipő is kellhet. Nekem a lábdagadás miatt is szűkebb lett a cipő. Persze nem négyhetesen, hanem később.
2021. máj. 27. 14:17
 10/12 anonim ***** válasza:
72%
Igen, viccnek írtam, de ezek szerint mondhattam volna más példát is, pl viszketett a jobb könyököm. 😂 Mea culpa.
2021. máj. 27. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!