Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem történt semmi baj, igaz?...

Szonjaaaa kérdése:

Nem történt semmi baj, igaz? Több lent.

Figyelt kérdés
A barátommal távkapcsolatban élünk, ezért tegnap este ott aludtam nála. Rajta csak egy boxer volt, rajtam egy bugyi és egy póló. Éjszaka magömlése volt, és a fenekem alja spermás lett, amint felkeltem le is töröltem, bár akkor már picit meg volt száradva. Lent is egy picit olyan lett a bugyim, de csak kívülről, megnéztem. (Szürke volt a bugyim, úgyhogy szerencsére egyszerű volt.) Tudom, hogy ez így nagyon kacifántos, de egész nap ezen kattogtam, jól jönne egy kis megerősítés. :) Még mielőtt jönne az a kérdés, hogy miért nem feküdtünk le, letisztázom. Azért, mert fiatalok vagyunk, és még várni szeretnék. Köszönöm szépen előre is!

2021. máj. 26. 17:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire nem egyszerű a teherbeesés.
2021. máj. 26. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Szia Szonja, szép neved van!

Éjjeli magömlést kistöki nem veszi észre, és az éjjeli magömlés általában “nem hagy nyomot” azt nem értem kedves Szonja, hogy a boxerén és a bugyidon hogy tudott keresztül hatolni az “éjjeli” magomles?

Kistöki rádverte meg aludtal.

Lehet beloled folyt valami, csak tájékozatlanok vagytok és mint látod, nagyon zöldfülűek meg.

Mint láthatod, nem kell ahhoz lefeküdni egymással, hogy teherbe ess, a szex felelősség.

Sok lánnyal aludtam már együtt, volt hogy a lány a karjaimban, stb , de érdekes módom soha nem volt olyan magomlesem ami a boxert de meg a csaj bugyiját is átviszi :D Nitrosperma 😂😂

Szóval itt valami bűzlik 😂

Érdekes story ez , valószínűleg nem lesz semmi baj, de figyeljetek oda azért legkozelebb! Ha meg ilyen “magömlése” van, aludjon Óvszerben! 😂

2021. máj. 26. 17:24
 3/9 anonim válasza:
100%
Ez nem magömlés, hanem kiverte a popsidra 😄 nem történt semmi baj ha terhessegre gondolsz
2021. máj. 26. 17:36
 4/9 A kérdező kommentje:

2. válaszoló!

Igen, azt lehagytam, hogy kiskifli-nagykifliben aludtunk, ezért lett olyan a bugyim.

2021. máj. 26. 17:40
 5/9 A kérdező kommentje:

3. válaszoló!

Nem, mert nem volt akkora adag, láttam már, hogy mennyi jött neki kiveréssel.

2021. máj. 26. 17:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezért kell szexelni, hogy ne szenvedjen és durranjon el szegény srác álmában...
2021. máj. 26. 18:22
 7/9 anonim ***** válasza:
23%
Kiverte rád. Szakítanék
2021. máj. 26. 18:41
 8/9 anonim ***** válasza:
75%

A barátommal távkapcsolatban élünk, ezért tegnap este ott aludtam nála.

Bocs, de az első mondat elolvasása után nem tudom komolyan venni a többi írásodat se 😁

2021. máj. 26. 18:44
 9/9 anonim ***** válasza:
86%
Combodat megdugta, vagy kiverte rád. Máshogy nem jön ki a boxerből a sperma. Örülj neki, szexuálisan izgatónak tart ezek szerint. Terhes ettől nem leszel.
2021. máj. 26. 18:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!