Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek az oltástól...

Szerintetek az oltástól késhet, vagy más oka lehet?

Figyelt kérdés

Két hete kaptam meg a Moderna oltást, 6 napja kellett volna megjöjjön. Volt akinek késett az oltás után és amúgy nem szokott? Nem szokott késni, semmi jelét nem érzem semminek.

Tesztet még nem csináltam, ma tervezek, de az maga lenne a csoda (egy aktus, meddőség - évek óta mesterséges is sikertelen).

2021. máj. 25. 11:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Nekem késett Pfizertől, szóval simán lehet.
2021. máj. 25. 11:14
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Oltástól simán. Nekem a koronavírus fertőzés is komolyan megzavarta a menstruációmat.
2021. máj. 25. 11:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Próbáltam keresni a témában, de inkább azt írták sokan, hogy hamarabb megjött.
2021. máj. 25. 11:16
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Egyszerűen bármilyen stresszhatás bezavarhat a ciklusba, így egy oltás vagy egy betegség is, ami stressz az immunrendszernek. A nagyobb fizikai megterhelésnek is lehet ilyen hatása, ugyanezért.
2021. máj. 25. 11:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak a lényeg maradt ki, szóval a bezavarás miatt jöhet előbb vagy később.
2021. máj. 25. 11:45
 6/11 anonim ***** válasza:
11%
Az oltástól biztosan nem! Az oltás biztonságos, semmilyen mellékhatást nem okoz!!!
2021. máj. 25. 12:37
 7/11 anonim ***** válasza:
48%

6os! Ezt átgondoltad jól?

A sógorom fizioterápiás kezelésekre jár a Pfizer oltás óta a kezével!

2021. máj. 25. 12:49
 8/11 anonim ***** válasza:
20%

Jelenteni foglak rémhír terjesztéséért, és nem csak az oldal moderátorainál...

2021. máj. 25. 13:03
 9/11 anonim ***** válasza:
68%

Miért? Ez nem rémhír. Sajnos oltás óta folyamatosan érzéskimaradások vannak a karjában.

Amúgy főápoló, képzeld!

Teljesen felesleges itt fenyegetned. Én SOHA nem hazudok. Viszont a zsarolást, fenyegetést a törvény bünteti!

Bárki megkérdőjelezi, szívesen bemutatom a sógoromnak. Ha eljön személyesen!!

2021. máj. 25. 13:08
 10/11 anonim ***** válasza:
61%
Az oltás biztonságos, de ez nem azt jelenti, hogy semmilyen mellékhatást nem okoz... Világosan le van írva az alkalmazási előiratban, hogy mit milyen gyakorisággal okoz. De szerintem ezt már az általános iskolások is tudják.
2021. máj. 25. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!