Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » "túlsúlyal" kezdem a a terhess...

"túlsúlyal" kezdem a a terhességet. Én 172 cm vagyok 85-87kg között ingadozok, aki hasonlóan kezdte lett e valami komplikáció emiatt vagy esetleg nehezebb ettől a szülés/terhesség?

Figyelt kérdés
Ki kezdte hasonló sulyal a terhességet?
2021. máj. 24. 19:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én igen. Szerintem az a fontos, hogy ne faljon mindent össze-vissza az ember terhesség alatt. 10 kg-ot híztam összesen, pedig 41. hétre érkezett a babám. Ha éjjel éhes is voltam, egy szelet barnakenyér piritóst ettem, egy szelet sajttal. Soha nem éheztem, de nem is faltam, mivel gondoltam a babára. Miután megszültem, -2kg-mal jöttem ki a kórházból.
2021. máj. 25. 11:11
 12/16 anonim ***** válasza:
En 162 vagyok 72 kilo es meg terhes se maradok....
2021. máj. 25. 15:48
 13/16 A kérdező kommentje:
A súly miatt nem sükerül(utolso)? :O
2021. máj. 25. 16:07
 14/16 anonim ***** válasza:

165 cm vagyok.

79->91 az elsőnél, volt komplikáció, de nem a súly miatt.

69->83 a második babánál, itt semmi komplikáció nem volt.

65->78 a harmadiknál, volt komplikáció, szintén nem testsúly-függő volt.

2021. máj. 25. 16:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom miatt nem sikerul. Nem voltam meg kivizsgalason, fel eve probalkozunk.. es nem rosszbol mondom de olyan szar erzes hogy tolem sokkal teltebbek mar a 3. Gyereket szulik nekem meg az elso sem jon ossze :(

Van rajtam felesleg igen de ez meg nem olyan sok

2021. máj. 28. 08:04
 16/16 A kérdező kommentje:
Ne csüggedj el fél év az még nem olyan sok idő,kívánom hogy minnél hamarabb sikerüljön 😊😊
2021. máj. 31. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!