Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez nem két csikos, csak onnan...

Ez nem két csikos, csak onnan foltos ahol lenne a másik?

Figyelt kérdés

Csináltam szetszedes előtt, félig szetszedve és Full szetszedve képet:)

[link]

[link]

[link]

2021. máj. 24. 13:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nincs törölve 1 komment sem.

Azt a kommentek számán rögtön lehetne látni....

2021. máj. 25. 08:08
 12/15 A kérdező kommentje:

Pont az ilyeneket sajnáltam:(

Annyira kívánom, hogy úgy alakuljon az életed, hogy ne ilyen ostoba kötekedésekben kelljen kiélned magad

2021. máj. 25. 16:15
 13/15 anonim ***** válasza:
80%
6 es 9-es vagyok. En egyaltalan nem kotekedtem. Szimplan te veszed annak, pedig itt mindenki egyontetuen ugyanazt mondta neked. Inkabb a problema azzal van, aki szetszed egy tesztet,mert azt gondolja hogy majd plusz egy csikot fog ott talalni. Szerencsere nekem ilyen problemaim nincsenek, egyszeruen megkerdeztem, hogy megis kit sajnalsz.
2021. máj. 25. 16:34
 14/15 anonim ***** válasza:
68%
Ja, bocs akkor hogy más hibája, hogy szét vagy idegileg, mert negatív a teszt és pukkadsz mindenen.
2021. máj. 25. 21:18
 15/15 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem rossz a teszt, nem értékelhető! Masikat kell csinalni sajnos. Drukk :)
2021. máj. 26. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!