Mekkora az esély a terhességre?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel (16, én 17) lefekudtunk múlt hét szombaton (15.en), és bármennyire is megbántam, gumi nélkül csinaltuk mivel nem volt kéznél. Haba maga a "behatolas" Csak pár másodperc volt, mivel hamar realizaltam mennyire rossz ötlet is ez, tehat ejakulaciorol szó sincs, és az aktus sem tartott ugye sokáig. Valamiért mindig egyre hamarabb jön meg neki, átlagosan olyan 24-5 napos a ciklusa, és ez a nap a ciklus 23. Napján volt, tehát a rövid ciklusai miatt gondolom ez bőven az ovuláció idején kívül volt, viszont már a 29. Nap van és meg mindig nem jött meg neki. Aggódni kene?:(2021. máj. 22. 17:03
11/19 anonim 

válasza:

Nagyon-nagyon kicsi az esély, hogy terhes lett a barátnőd, ha minden úgy történt, ahogy leírtál.
De legközelebb vigyázzatok.
12/19 anonim 

válasza:

Nem azt mondom hogy nem lehet terhes. Azt mondom hogy nem ez az egyetlen ok ami miatt késhet.
9es
13/19 anonim 

válasza:

Ha aznap nem volt ejakulációd. Kb 0 az esélye, hogy előváladékban spermium volt.
14/19 A kérdező kommentje:
Már 3 napot késik és fehér folyása van, második napja. És mindig meg szokott neki jönni a fehér folyás utáni éjszakán, ez lehet +1 probléma?
2021. máj. 23. 09:46
16/19 anonim 

válasza:

Vegyen már a luvnya egy terhességi tesztet! Mi a fenére vártok? Azt hiszed mi majd innen ismeretlenül megmondjuk, hogy terhes vagy nem a csaj? Vagy hogy összeszedett-e valami fertőzést?
Véletlenül se szaporodjatok, könyörgöm nektek!
17/19 anonim válasza:
Írj majd mi a helyzet :) mindenkivel megesik az ilyen. Az itt kommentelők is voltak fiatalok, nem tudom miért kell ilyen stílusban írni... legalább értelmes, kérdést tett fel a kérdező, nem leszarja a dolgot, hanem aggódik. Valóban lehet terhes a barátnőd, csináljatok egy tesztet. Az izgalom/idegesség késlelteti a menzeszt. Esetleg szedjen gyógyszert, vagy spirál is megoldás lehet. Nem kell aggódni, óvszerrel tökölni, sokkal nyugodtabbak lennétek. Várom, hogy mi lett, szép estét!😇
18/19 A kérdező kommentje:
Update: végül szerencsére amint hazamentem barátnőmtol másnap estere megjött neki és csak stressz helyett késett. Köszönöm a normális válaszokat azért, nem igazán tényeket akartam kiszedni senkibol, hisz tudom senki nem tudhatja mi is van, terhes e vagy nem, csak bármi jó dolog megnyugvast okozott ezert is írtam csak ki a kérdést:D
2021. máj. 25. 07:32
19/19 anonim válasza:
Huh, szerencsétek van! Legközelebb legyetek óvatosabbak! 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!