Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon ártalmas a magzatnak,...

Nagyon ártalmas a magzatnak, ha így estem teherbe?

Figyelt kérdés
7 napja késik a menzim, márcban hagytam abba a tabit(úgy terveztük dec/jan környékén nekiállunk a babaprojektnek),azóta kiszállásal /gumival védekeztünk.Fáj a hasam,a derekam, de vér sehol.Most volt az esküvőnk,stresszes voltam,felfáztam,cyprobayt kaptam rá,és az esküvő környékén voltak menzeses panaszaim,és appranaxot ettem rá (mellesleg dohányzom,remélem új évi fogadalmam lesz a letevése). Ezek körül egyik sem tesz túl jot a magzatnak. Lehet hogy csak ezek miatt késik? Ma tesztelek.
2008. dec. 7. 11:51
 1/3 anonim ***** válasza:
hát szerintem ha pozitív lesz a teszt ezt beszéld meg egy nőgyóggyal. Ő ért hozzá.
2008. dec. 7. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:

A stressz, az esküvő, a felfázás, minden amit írtál okozhat késést.

Ha mégis tehes vagy, akkor is valószínűleg minden rendben lesz. Gondolg arra, hogy sokan 6-8 hétig észre sem veszik, hogy terhesek, csak utána váltanak életmódot és mégis minden rendben van.

De a nődoki úgyis megmondja, ha baj van.

2008. dec. 7. 12:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Mikor terhes lettem en sem tudtam rola,eros antibiotikumot szedtem,leestem,felfztam,alkoholt ittam-ugyanis karacsony es szilveszter volt.Es most pedig van egy gyonyoru 3 honapos kisfiam.
2008. dec. 7. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!