Május 20 án azaz tegnap voltam nődokinál hüvelyi UHN. mert babát szeretnénk és nem tudom mikor van peteérésem azt mondta a doki hogy meg van érve a tüszöm 26x14mm de még nem repedt ki.. A héten már meg kéne repedjen nem?
ez van a papiromon
A bal ovariumban 26x14mm és érett tüsző látható az endometrium 7mm es
Ma van május 20. :D
Gondolom a doki mondta, hogy a méret alapján mikor várható a tüszőrepedés, vagy visszahívott ultrahangos követésre. Sajnos az, hogy van egy domináns tüsző, nem garantálja, hogy meg is reped.
Nekem sem mutatta az lh, majd én is dokihoz futottam ott látszott, utána is voltam tehet biztos volt. Vettem érzékenyebb tesztet és az mutatja, neten a david 15 ös de már van 10 es is. 25 ös full fehér maradt végig.
Doki nem mondta a vérvételt ovu után 7.napon akkor látszik hogy volt e.
Vagy magadnak fizess ki egy progivérvételt kb 8 - 9 nap múlva, és abból megtudod, hogy volt e ovu
A peteeres 12-16nappal a menzesz előtt történik, szóval a te esetedben a ciklus 16-20.napjan várható.
Amit itt olvastam neten, ahhoz kepest nagy a méret, de én pl ebben a hónapban voltam a dokinál, és nekem a 9.napon talált 26mmes tuszot, azt mondta nemsokára megreped. Utána meg egy netes fórumon kérdeztem egy nőgyógyászat, hogy nem túl nagy e és nem e lehet inkább ez egy múlt hónapban még nem repedt tusző, az volt a válasz, hogy még pár milimeter nyugodtan nőhet a tusző, nem írta hogy ez már túl nagy lenne. És hogy az is elofordulhat, hogy a mult hónapról visszamaradt és majd ebben a ciklusban reped meg.
Igen, ez teljesen normális, hogy egyik hónapban az egyikben, másik hónapban a másik petefeszekben érik a petesejt.
Sok sikert! De azért próbálj nem erre fókuszálni, 5 hónap azért nem olyan hosszú idő. Csak élvezd a nyarat, a jó időt, pihenj, töltöjd fel szellemileg egy nyaralassal, stb. Sokkal könnyebb így, mint számolgatni a napokat, bár baromi nehéz, és nehezen irányítható dolog ez, igazi érzelmi hullámvasút, de túlságosan raporogni nem szerencsés, mert egy idő után szellemileg belerokkansz, és évekig erezheted az életed egy rakás szerencsétlenségnek a sok hónap kudarca miatt. Holott az élet szép, és addig is még kell találni a szépségét, a belső harmóniát, amig csak vágyakozunk a gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!