Mi a különbség a mio inozitol és az inofolic között?
Sziasztok! Férjemmel 6 hónapja próbálkozunk a babával, tudom nem sok idő ez még de szeretnék rásegíteni a teherbeesésre.(már amennyire lehetséges)
Olvastam hogy az inozitol és az inofolic jó lehet erre. Mi a kettő között a különbség és lehet-e csak a saját fejünktől szedni, vagyis nem orvosi ajánlásra.
Az inozitol (vagy myo-inozitol) az Inofolic egyik hatóanyaga. Ugyanezt lehet kapni vegytiszta formában is - mint pl. a #2 által említett WTN termék - de lehet kapni az Inofoliccal egyező arányban folsavval kiegészítve táplálékkiegészítőként is, de az If. árának töredékéért. Volt egy kérdés, ahol sok ugyanilyen termék árát is összehasonlították:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__1085..
Sima étrendkiegészítő (kvázi vitamin), orvosi javaslat nélkül is lehet szedni.
Én a napi 2 adagomból az egyiket a munkahelyemen iszom, úgyhogy fontos hogy előre kitasakolt legyen, azok közül az inofem aktív a legolcsóbb (folát és folsav is van benne). A nem előre tasakoltak közül meg a pharmekalos a legolcsóbb, amiben benne a folsav/folát is.
Ha szedsz olyan terhesvitamint amiben benne van a megfelelő mennyiségű folsav és nem kell hogy tasakban legyen akkor talán a netaminos mio-inozitol por a legolcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!