Pár napos késés után, több pozitív teszttel megjött, de vajon ezért?
Volt 3 db pozitív tesztem, igaz nem olyan fu de erősek de nem kellett keresgélni egyiken sem a csíkot.
5.napja késett, mikor délután porszívóztam, éreztem egy görcsöt, azonnal mentem a mosdóba erre megjött. Picit darabos volt de csak 2-3napig, utána tiszta ver. 6napig tartott, 5nap szokott lenni.
Azért történt ez mert megerőltettem magam? Nehéz a porszívó és az egész lakáson cipeltem, sokat hajolgattam aznap, plusz a 2 éves gyerkőcöt is felveszem az olembe. Vagy ezeknek köze sincs hozza?
Kicsit elkeseredtem, de hátha a következő hónap jó lesz..
Ez nem olyan fajta megerőltetés, mai miatt ennek kellett volna történnie. Simán nem tapadt meg jól, vagy bármi más oka lehet.
De gondolom nem 65 kiló a porszívó sem meg a 2 éves sem, hogy elmenjen a baba. Elment volna bármi más miatt is, vagy más gond lett volna vele. Enged el a dolgot, van ilyen, és talán a következő hónap sikerül, vagy az azutáni. Te nem csináltál semmi kirivót, hogy hibáztasd magad.
Az a terhesség, ami elmegy egy porszívó megemelésétől, az sajnos bármitől elmegy. Amikor koraterhes voltam, még nem tudtam a terhességemről, és költözés miatt több emeletet lépcsőztem nehéz dobozokkal, szatyrokkal, bútorokkal napokon keresztül tucatszor. Öthetesen egy logisztikai hiba miatt 40 percet álltam a fagyban, ekkor sem tudtam még a terhességről... És problémamentes terhességem, szülésem volt
Ne magadat hibáztasd!
Köszönöm szépen a válaszokat:))
Igazatok van, valószínű ha nem most maskor elmegy.. talán így volt a legjobb és legideálisabb.
Igazából nem hibáztatom magam mert ez csak házi munka, csak rosszul érintett. De legközelebb egy het késes után tesztelek vagy passz :D
Igen, megerősítettetek abban hogy ha nem most maskor megy el :(
Sajnos már volt egy elhalt terhességem, első próbálkozás most volt, és lám kémiai lett. Tehát nagy reményeket fűzök ehhez a hónaphoz. Köszönöm szépen mindenkinek aki válaszolt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!