7,62 ng/ml volt a progeszteronom a 21.napon,ez az jelenti,hogy kizárt h terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Tegnap vagy ma kellett volna megjönnie, de semmi olyan érzésem nincs. Régóta próbálkozunk,nem nagyon merek reménykedni már. A doki a leletre nem mondott semmit csak h a cukrom kicsit magas volt a 3.napin,és h menjek dietetikushoz.2021. máj. 8. 13:59
12/15 anonim válasza:
Nekem a peteérés után 1 nappal volt 15,93 nmol. A 20. nap volt, később volt az ovum. Teherbeestem különben abban a hónapban. 13 nappal később már 60,55 nmol volt a progi, ami később tovább emelkedett. Nekem amúgy a peteérés után 1 héttel 50 nmol körül szokott lenni, tehát a terhesség elején nagyjából egy szinten volt azzal, ami a ciklusaim csúcs értéke. Rengeteg tanulmányt olvastam a témában, mert én is kb a te szinteden termeltem a progeszteront egy időben, és azok alapján úgy rémlik, hogy ez a progeszteron szint nem elégséges egy terhesség megtartásához. Kb a minimum szintje annak, hogy biztosra lehessen mondani, hogy volt peteérésed.
13/15 anonim válasza:
Nekem ovu utàn 7 nappal egyszer 67,9nmol/l volt a kovetkezo ciklusba amikor kicsiz hosszabb volt a ciklusom akkor ovu után 7 nappal 47,6nmol/l volt
Az én orvosom azt mondta , hogy 40-50től jó terhesség megtartáshoz, és csak onnantól “szép”az ovuláció is.
Persze hallottam olyat is , hogy valaki 15nmol/l el esett teherbe.
14/15 A kérdező kommentje:
Jövő héten megyek dietetikus-endokrinológushoz, ő a cukron kívül a többit is nézi,ő is felírhat progeszteron pótlást?
2021. máj. 10. 19:56
15/15 anonim válasza:
Szerintem progeszteront csak nőgyógyász írhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!