Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nők, akik dohányoztak a...

Nők, akik dohányoztak a terhesség előtt! Nektek sikerült lerakni a cigit a szülésig, vagy van aki terhesen is dohányzott?

Figyelt kérdés

2021. máj. 7. 19:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is a próbálkozás előtti hónapban tettem le. Azóta megfogadtam h soha többé nem gyujtok rá, mert itt a helyem mellettük és a cigi csak hamar elszakitana.
2021. máj. 8. 07:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikor eldöntöttük, hogy gyereket szeretnénk mindketten fokozatosan letettük. Életünk egyik legjobb döntése volt, csak pozitív hozadéka van. Sajnos a baba még nem sikerült, de örülök, hogy ezzel nem lesz probléma, ha esetleg sikerülne. Az elején kb. 1 hónapig hiányzott, a férjemnek kicsit tovább. Most 7 hónapja, hogy nem dohányzunk, nekem már szinte eszembe sem jut és neki is sokkal könnyebb. Szerintem érdemes már a baba megfoganása előtt letenni.
2021. máj. 8. 13:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tervezett gyerekünk van, így dohányoztam, mikor megfogant. Ahogy megtudtam, letettem a cigit, szoptatás végéig (8 hónapos volt) nem gyújtottam rá. Most 2 éves, azóta kocadohányosan csak társaságban, összejövetelekkor szoktam rágyújtani. Úgy, ahogy régen szívtam, egyáltalán nem kívánom.
2021. máj. 8. 14:02
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Amint pozitiv lett a teszt, onnantol egy slukkot sem, pedig majd 20 evig szivtam.

Mondjuk ugy hanytam a legelejetol, hogy orultem hogy elek!! Cigi eszembe se jutott! Szules utan sem szoktam vissza, majd jott az ujabb baba. Ennek mar 7 eve, es azota sem dohanyzom. Rohadt budos! 🤪

2021. máj. 8. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!