Nem túl halvány a facelle a 14 dpo-hoz képest? Kinek milyen erős volt a nemvárt napján?
2021. máj. 4. 19:49
12/17 anonim válasza:
Szia Kérdező! Mi van veled, lett baba?
13/17 A kérdező kommentje:
Igen, 14 hetes vagyok már :)
2021. júl. 18. 15:30
14/17 anonim válasza:
Szívből gratulálok!
Esetleg csináltál még utána is tesztet? Azok milyen erősek lettek?
Csak ezért kérdezem, mert nekem most a 18 dpon sem egyforma erős a két csík.
Neked mikor lett ez a fajta teszt egyforma erős két csíkos ? (márha teszteltél később egyáltalán :) )
15/17 A kérdező kommentje:
Igen teszteltem. 17 dpo-n nem volt ugyanolyan erős a 2 csík, 21. dpo-n pedig már a tesztcsík erősebb volt mint a kontroll csík. Utána már nem teszteltem többet.
De én közben nézettem laborban hcg szintet is és pont ugyanolyan gyenge volt a tesztcsík akkor mikor 240 volt a hcg mint mikor már 1500 volt. Szóval a teszt erősségéből szerintem nem érdemes sok következtetést levonni.
2021. júl. 19. 09:04
16/17 anonim válasza:
Igen, köszönöm a megnyugtatás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!