Kinek mikor van a peteérése? A ciklus hanyadik napján?
Figyelt kérdés
Nekem 30-31napossak a ciklusaim,és számolgattam hogy a 15.16.ciklusnapon van a peteérésem,de nem sikerült a dolog,kiváncsi vagyok hogy másoknál hogy megy ez...2010. aug. 22. 20:30
1/13 anonim válasza:
Eddig három ciklust figyeltem:
39 naposnál- 21. napon,
34 naposnál- 18. napon,
X naposnál- 21. napon (itt lettem terhes). :-)
2/13 anonim válasza:
30napos ciklusnál a szokásos számítás helyett két nappal később.
3/13 anonim válasza:
31-32 napos ciklusnál 17-18. napon.
5/13 anonim válasza:
28 napos ciklusnál mindig a 9 vagy 10.napon van..
6/13 anonim válasza:
Azért örülök a kérdésedek,mert engem it már egyszer leszóltak hasonló kérdés miatt,mert azt mondták a peteérés mindenkinek a 14. (+-1,2 nap) van.
de nekem ez nem így van,a ciklusom végére esik,és ezt a terheségi kor számítása is igazolta az első babámnál.
29 napos ciklusban kb a 18-20 nap körül.
7/13 anonim válasza:
Nekem mindig a 13. napon. A ciklusaim 26 naposak.:)
8/13 anonim válasza:
31 napos ciklussal így sikerült:6 hónap várakozás után vettem ovutesztet.Kicsit tornáztattam a medencerészt:körzés,lapátolás,riszálás,toppantás,előrehajolva tyúklépésben séta,twisztelés,láblendítés.Tehát foglalkoztam azzal,h alhasi vérbőséget produkáljak legalább kétnaponta,fokoztam a nemi szervek keringését.A 3. hónapban csak egyszer voltunk együtt,a 16.-pozitív ovuteszt- napon reggel.Ágynyugalom kb.egy órát alápárnázott popsival. A nemvárt napján halvány rózsaszínes folyásom volt,de nem jött meg.Másnap ugyanez. Most itt ülök,26 hetes kismamaként,33 évesen első pocaklakóval. Nem tudom mi segített,de visszajárok ide,talán segíthetek másoknak. Szép napot!:))
10/13 anonim válasza:
28napos a ciklusom,és a 16napnál van peteérésem!
A kisfiam is akkor fogant a 16.napon!:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!