Nemvárt napján ilyen 10-es tesztből lehet még valami?
még sosem volt ilyen egy tesztem sem, elvileg ma kellene megjönnie.
Volt valakinek hasonló a nemvárt napján amiből baba is lett?🤔
Az ovuláció pontos dátumát nem tudom
Szerinted jósok vagyunk?!
Amíg nem jön meg, van remény... par nap mulva új teszt és megtudod...
Egyébként pont ezért nem kell tesztelgetni ilyen korán...
Az első és a második hozzászóló miről beszél? A kérdező nem napokkal a nemvárt előtt tesztelt, hanem a napján. Szerintem ez teljesen oké. Rengetegen vannak itt, akik a 6. dpo-s full negatív tesztjeiket pakoljak fel.🤦♀️
Egyébként ahogy látom, ez egy xepil teszt, ami nekem is baromi lassan erősödött. Próbáld meg holnap reggel egy facelle vagy predictor teszttel esetleg. Szurkolok🙂
11 hetes kisfiú anyukája
A nemvárt napja miért van korán?? Aki a 7.dpon meg hasonlók tesztel azt meg elátkozzátok vagy mi az isten?
Ha ennyire be vagytok savanyodva nem kell kommentelni, úgysem a kérdésre válaszoltatok. Nem azt kértem mondjátok meg mi van a méhemben, hanem hogy valakinek volt e már hasonló tapasztalata.
Már a nemvárt napja is korai? Eddig meg az volt, hogy "várd meg a nemvárt napját".
Én még nem voltam terhes, viszont nem is voltak halvány tesztjeim.
Szóval szerintem bíztató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!