Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt napján ilyen 10-es...

Nemvárt napján ilyen 10-es tesztből lehet még valami?

Figyelt kérdés

[link]

még sosem volt ilyen egy tesztem sem, elvileg ma kellene megjönnie.

Volt valakinek hasonló a nemvárt napján amiből baba is lett?🤔

Az ovuláció pontos dátumát nem tudom

2021. ápr. 26. 11:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%
Soha nem értettem, hogy mi a fenének gazdagítják egyesek a tesztgyártókat, és okoznak maguknak csalódást a túl korai tesztekkel...
2021. ápr. 26. 11:42
 2/13 anonim ***** válasza:
24%

Szerinted jósok vagyunk?!

Amíg nem jön meg, van remény... par nap mulva új teszt és megtudod...

Egyébként pont ezért nem kell tesztelgetni ilyen korán...

2021. ápr. 26. 12:00
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

Az első és a második hozzászóló miről beszél? A kérdező nem napokkal a nemvárt előtt tesztelt, hanem a napján. Szerintem ez teljesen oké. Rengetegen vannak itt, akik a 6. dpo-s full negatív tesztjeiket pakoljak fel.🤦‍♀️

Egyébként ahogy látom, ez egy xepil teszt, ami nekem is baromi lassan erősödött. Próbáld meg holnap reggel egy facelle vagy predictor teszttel esetleg. Szurkolok🙂

11 hetes kisfiú anyukája

2021. ápr. 26. 12:13
 4/13 A kérdező kommentje:

A nemvárt napja miért van korán?? Aki a 7.dpon meg hasonlók tesztel azt meg elátkozzátok vagy mi az isten?

Ha ennyire be vagytok savanyodva nem kell kommentelni, úgysem a kérdésre válaszoltatok. Nem azt kértem mondjátok meg mi van a méhemben, hanem hogy valakinek volt e már hasonló tapasztalata.

2021. ápr. 26. 12:15
 5/13 anonim ***** válasza:
82%

Már a nemvárt napja is korai? Eddig meg az volt, hogy "várd meg a nemvárt napját".

Én még nem voltam terhes, viszont nem is voltak halvány tesztjeim.

Szóval szerintem bíztató.

2021. ápr. 26. 12:15
 6/13 A kérdező kommentje:
One step 10-es teszt egyébként, van eltéve negatív tesztem referenciának, de azon nincs ilyen. Lehet hogy teszthiba, vagy nem volt elég tömény a vizelet passz🤔 holnap reggel megpróbálkozok egy facellével HA addig nem jön meg🤷🏼‍♀️
2021. ápr. 26. 12:17
 7/13 anonim ***** válasza:
81%
Nem várt napján nem korai a tesztelés egyáltalán. Egyébként ahhoz képest ez igen halványka, de lehet, hogy később volt peteérés. Én holnap reggel teszteljék újra a helyedben. Egyébként ugyanez a teszt nekem 11 dpon nézett ki így.
2021. ápr. 26. 12:41
 8/13 anonim ***** válasza:
52%
Ez szerintem semmi sajnos. Van száradási csík, vagy kémiai terhesség, de egyelőre nem venném pozitívnak.
2021. ápr. 26. 15:10
 9/13 anonim válasza:
58%
Én is ugyanilyen helyzetben vagyok mint te. Nekem 32-34 napos ciklusaim vannak és tegnap volt a 32. nap. Én is bízom még benne, hogy holnap esetleg erősebb lesz. Ameddig nem jön meg, addig van remény. :) Próbáld meg holnap is, hátha. nagyon szorítok nektek.
2021. ápr. 26. 15:24
 10/13 anonim ***** válasza:
73%
Én holnap reggel csinálnék még egy tesztet, ha baba van a dologban akkor erősödni kell a csiknak addigra. Viszont ne éld még bele magad mert elég halványka és bármi lehet a vége. Mindenesetre drukkolok!
2021. ápr. 26. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!