Lehetséges, hogy terhes?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel közvetlenül a menstruációját követő napon voltunk együtt, azonban az első percben nem védekeztünk, de nem is tettem be neki tövig, aztán úgy döntöttünk, hogy inkább védekezünk. Utána elment megfürdeni, de a kérdés arra irányul, hogy nagy-e annak az esélye, hogy a menstruációt követő 1. napon terhes lesz ettől?2021. ápr. 23. 22:15
2/6 anonim válasza:
Valóban picike az esély. Ha 26 napnál hosszabb a ciklusa akkor szinte kizárt egy terhesség. El se mentél benne tehát tovább csökken a valószínűség. Én nem aggódnék, persze azért több ilyen ne legyen, ha nem akartok babát. Az ördög sosem alszik.
3/6 A kérdező kommentje:
Pontosan, és még nem szeretnénk, 20 évesek vagyunk, egyenlőre egyetem aztán majd valamikor 27 fele :D csak ez most így jött ki, inkább feltettem a kérdést, hogy mire lehet ilyenkor számítani, de köszönöm!!
2021. ápr. 23. 22:45
4/6 anonim válasza:
Annak semmi köze ahhoz hogy meddig toltad be hogy terhes lesz vagy sem. Szerintem nem lett az de ha nem akarsz gyereket nem kisérletezel.
Viszont, mi ugyan terveztük a babát, de én menstruáció utáni első vagy második nap lettem terhes,akkor fogant. :)
20 hetes kismama
25/L
5/6 anonim válasza:
Igen, lehet terhes a barátnőd, de minimális az esélye.
Nem az számít, hogy menstruáció után volt. Az számít, a ciklus hányadik napján járt és mikor van peteérése. Ha mondjuk 7 napos a menstruáció, a 8.ciklusnapon voltatok együtt, és neki a 10.napon volt ovulációja, akkor lehet terhes. De ha mondjuk 2 napos a menstruációja, a harmadik ciklusnapon szexeltetek, és a 14.napon van ovulációja, akkor nem lehet terhes.
6/6 anonim válasza:
Azért ritka, akinek 24 napos a ciklusa. Igen minimális ennek a terhességnek az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!