Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikortól számoljam a ciklus...

Mikortól számoljam a ciklus 1. napját?

Figyelt kérdés
két napja csak enyhe barnás folyás volt, de most este már "dől a vér"-(bocsi a fogalmazásért).
2008. dec. 5. 22:04
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
Szia! Régebben én is feltettem egy hasonló kérdést. Azt írták, hogy a barnázás nem számít bele a menzibe. Úgyhogy ma vagy a ciklusod első napján.
2008. dec. 5. 22:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A meddőségiből van az info: ha este 6 előtt válik erőssé a vérzés, az az első nap, ha 6 után akkor az a 0. nap és a következő az első nap. Én is barnázgatok előtte, azért kérdeztem rá. Tehát ha pecsételgetsz és erősödik a vérzés, vagyis normálissá válik, de 6 előtt, az az első nap.
2008. dec. 6. 01:18
 3/3 anonim ***** válasza:
52%

nekem azt mondta a doki a barnázástól számoljam.

(ugy tartott 7 napig. 1. nap barna, 2-6. nap vér, 7. nap barna volt nekem amig volt)

2008. dec. 6. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!