Nem értem a testem jelzéseit! Most akkor hogy is van ez az peteérés/ovuláció?
Szeretném tudni, hogy a 28 napos ciklusom során mikor vagyok a legtermékenyebb, ezért most figyelem a testem.
A reggeli hőm aug. 18-án esett le, majd másnap felugrott 0,3 C-kal és azóta is magasan van. Ovu fájdalmam 19-e óta van (általában 4 napig szokott lenni). A hüvelyi nyák 21-én volt a legnyúlósabb, tojásfehérjeszerű.
Én eddig úgy tudtam, hogy az ovu az első magasabb hőmérsékletű napon van, viszont a nyák állapota nem ezt mutatja. A több napig tartó ovu fájdalommal nem tudok mit kezdeni... :(
Szerintetek akkor most mit vegyek alapul? A reggeli hő mérvadóbb a nyáknál? Vagy rosszul értelmezem a dolgokat?
Szerintem nagyon szépen látszik az ovu, (18.-án), azóta magas a hőd. Én régóta mérem a hőmet,és az ovuteszt is azt mutatta, hogy a hő emelkedése előtt volt az ovu.
A tojcsis nyálka, az előtte is lehet pár nappal is, az nem mérvadó.
Nincs más görbém, csak most kezdtem el mérni a hőmet.
Egyébként szerintem is 18-án volt ovu, azóta jóval feljebb van a hőm. Ezek szerint ez a mérvadó, nem a nyák állaga. Köszönöm!
Biztos vagyok benne, hogy nálam ez ovut jelent(ett). 2 éve volt egy vetélésem, utána 2-3 hónapig mértem a hőmet és akkor is így nézett ki a görbém (a dokimnak akkor meg is mutattam őket és mindent rendben talált).
Most csak annyi a különbség, hogy elkezdtem "figyelni" a többi dolgot is (ovu fájdalom, nyák állaga) és ez egy kissé megzavart.
Mára egyébként megint 0,1 C-kal emelkedett a hőm...
Ettől függetlenül köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!