Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Múlthét kedden voltunk együtt a barátommal gumival,amit néztünk utánna de nen szakadt ki.Másnap megjött a mensim,és aznap kezdtem a fogamzásgátlót szedni.Most kezdtem el először.Viszont most kb.2 napja nagyon fáradékony vagyok.Kicsit félek,hogy terhes lehetek mégis.Szerintetek?

Volinát szedek.

20/L

2021. ápr. 20. 07:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Még ha teherbe is estél volma múlt kedden, akkor se érezhetnél most amiatt tüneteket. Fáradt meg számtalan dologtól lehetsz, akár a tablettától is.
2021. ápr. 20. 07:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Olvass utána annak hogy működik egy női ciklus, hogy tud egy nő megtermékenyülni, mik a terhesség korai szakának folyamatai, mielőtt ilyen butasagot kérdezel.

Ismerd meg a saját tested működését, ha már nő vagy

2021. ápr. 20. 07:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem ha valaki kérdez vagy valamivel nincs tisztában az nem gond.Az a gond ha nem tudja és nem is kérdez.Az iskolában is ezt tanítják a gyerekeknek ha nem értesz valamit kérdezz,de köszönöm kedves utolsó.
2021. ápr. 20. 08:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Jót akarok, tényleg nem árt tudni hogy mi hogy működik bennünk :)
2021. ápr. 20. 08:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Nyílván utánna olvastam dolgoknak,de az interneten sok mindent lehet találni.Minden papír forma,de pl.olvastam olyat is,hogy volt aki érzett tüneteket 1 hét után is.Hogy igaz vagy sem azt nem tudom.Ezért is tettem fel a kérdést,hisz ez az oldal erre van kitalálva. 🙂
2021. ápr. 20. 08:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Menstruáció előtt egy nappal szinte lehetetlen teherbe esni. Tehát az általad említett együttlétből lehetetlen, hogy baba legyen, főleg ha védekeztetek, írod, hogy nem is szakadt ki. De gondolom nem csak aznap voltatok együtt, hanem előtte máskor is. Ha a menstruációd előtt 10-16 nappal együtt voltatok, azokban a napokban, ott volt a legnagyobb esélye, hogy teherbe esel. De mivel megjött sikeresen a menstruációd, így ez sem valószínű. A női ciklus a menstruáció első napjával kezdődik. Ez az első nap. Innen számolva a 10-16. napon van a peteérés, ilyenkor a legnagyobb esély a teherbe esésre. Ilyenkor tud megtermékenyülni a petesejt, és ezután van még kb. 14 napja, hogy beágyazódjon a méhnyálkahártyába. Ha nem termékenyül meg, vagy megtermékenyül, de nem sikerül beágyazódnia, akkor leválik a méhnyálkahártya, és vérzés kíséretében távozik. Ez a menstruáció. Ha most kezdted el a volinát, attól esetleg érezheted furcsán magad. Szóval szerintem nem vagy terhes.
2021. ápr. 20. 11:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem voltunk előtte együtt a baratommal 4 hétig.Volt egy hüvelyi problémám azt kezeltük ,őt is engem is.Múlthét kedden voltunn csak együtt akkor is gumival.Köszönöm a válaszodat,végre egy normális komment.Szép napot kívánok 🙂
2021. ápr. 20. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!