Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki szapulni kezdene, azért így tettem fel a kérdést, mert így valószínűleg több emberhez is eljut.

A történet annyi lenne, hogy lefekudtunk párommal, ő elment. Nyilván mind a ketten hozzaertunk a peniszehez közben. (kivette, levettuk a gumit, és úgy vertük ki. Igen, mind a ketten csináltuk de nem ez a lenyeg) ezután konkrétan nem törölte meg a kezét, mert hát nem lett olyan, és ami elovaladek meg stb rajta is lett az a surlodastol meg úgy unblock megszaradt, szóval nem érzett késztetést arra h megtorolje naxd. Ezután osszebujtunk, betakaroztunk, simogattuk egymást és az ilyen szokásos dolgok kB 10-20 percig. Majd megujjazott.

Na szóval, tisztában vagyok vele, hogy konkrétan semmi olyan dolog nem maradhatott a kezen, főleg nem kB 15-20 perc után amitől én teherbe esetnek, viszont hihetetlenül stresszelos típus vagyok, szóval ha már elolvastad idáig, akkor tudnál írni pár sort nyugtatasnak, vagy unblock a velemenyedrol?

Előre is köszönöm :D

Igen tudom, én is hülyének nézem magam, amiért ennyire izgulok mindenen, de ez az élet minden teren így van sajnos, ha csak a boltba kell menni akkor is xD erre esetleg nem tudsz valami praktikat ha már itt vagy és végig olvastad?

2021. ápr. 18. 02:07
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
De tudok praktikát! Hülyeségen ne jojózz! Teljesen felesleges kérdés kiírás ezer meg egy ilyen van már fent az oldalon, el kellene olvasni. Eleve, ha tudod, hogy semmi olyan nem történt, amitől terhes lehetnél, akkor minek rágódni rajta? Jobban esne, ha idegen emberek őszintén pátyolgatnák itt a lelkedet, és simogatná a buksidat, hogy nem vagy terhes? Eleve, ha ennyire ideges fajta vagy, akkor minek szexelsz? Vagy csinálsz bármit is.
2021. ápr. 18. 02:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyes, igazad van, aki mindenen szorong az semmit ne is csináljon! Ha félsz hogy autóbaleseted lesz, nem csak hogy ne vezess, ne is gyalogolj. Eszem megáll...

Kérdező, én azt javasolnám hogy beszélgess nőgyógyásszal. Valószínűleg rossz hiedelmek, kételyek, a normális felvilágosítás hiánya áll a háttérben. Ha ő szakorvosként az összes "hülye" kérdésedre megnyugtató választ ad, viszont elmondja mire kell figyelni, onnantól sokkal nyigodtabban tudod élvezni a dolgokat (persze magán kell, sztk rendelőben nem fogják pátyolgatni a lelked).

Ha ez se jön be, menj pszichológushoz. Rengeteg fajta fóbia van, aminek rengeteg oka lehet (pl szüleid beléd nevelték hogy ÚRISTEN NEHOGY TEHERBE ESS - velem pl ez volt, és még az oráltól is indokolatlanul féltem sokáig).

2021. ápr. 18. 02:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit elborul az agyam ezektől a "minek szexelsz, ha ennyire félsz" jellegű válaszoktól. Az, hogy valakinek irracionális félelmei vannak, nem ok arra, hogy lemondjon bármiről. Ezt hívják elkerülő stratégiának, ami hosszú távon nem oldja meg a problémát, csak a pillanatnyi frusztrációt csökkenti. Nem tudja egy ember magának megparancsolni, hogy ne érezze azt, amit érez, nem tud "nem jojózni valamin" parancsszóra. Kérdező, nem vagy hülye. Nem a biológiai ismereteiddel van baj. Valószínűleg tényleg valamit hozol magaddal gyerekkorból/neveltetésből, ami miatt ennyire félsz. Működő praktikát itt gyakorin egy válasz terjedelmében nem fognak tudni neked írni. Fel kell tárni a félelem okát, és lehetőleg azt megszüntetni. Pszichológussal, vagy ha nem fér bele anyagilag, önismereti munkával. Segít, ha sokat olvasol ilyen témában. Meditáció szokott nekem mostanában beválni, ha ilyen van. Illetve talán egy tipp, játssz el a gondolattal, hogy mi lenne, ha teherbe esnél. Nyilván lennének kellemetlen részei, konfliktusok, összeomlott tervek, de élnek boldogan olyan emberek is, akiknek nem tervezett gyerekük született, és alkalmazkodtak az adott helyzethez. Ezt nem az aktuális kérdéssel kapcsolatban írom, most nem vagy terhes, de egy nyugodtabb időszakban, amikor épp nem parázol, lehet, hogy segítene, ha lefuttatnád ezt fejben.

És még egyszer, bárki bármit is ír ide, ne érezd magad ettől hülyének, ez igenis egy létező félelem, és nem lehet egy vállrándítással megszüntetni. Biztos vagyok benne, hogy azoknak, akik ennyivel elintézik a kérdést, szintén vannak irracionális félelmeik.

És nyugi, nem vagy terhes :-)

2021. ápr. 23. 21:04
 4/4 anonim ***** válasza:
3-as: oké szexeljen, semmi probléma. De ha ennyire érett rá, védekezzen normálisan. Akkor nincs mitől félni.
2021. ápr. 24. 07:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!