Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hihetek már ennek a tesztnek?

Hihetek már ennek a tesztnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom hogy rengeteg ilyen kérdés van fent... láttam valószínű a legtöbbet 😅🙈

De nem tudom mikor volt ovulacio, nagyon felborult a ciklusom mióta próbálkozunk 7-8 hónapja.

Ennek a tesztnek hihetek? Vagy meg nagyon halvány?

[link]

Előre is köszönök bármi fele választ.

2021. ápr. 17. 10:27
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Szia. Ezt én már pozitívnak momdanam :)
2021. ápr. 17. 10:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is pozitív :)
2021. ápr. 17. 10:34
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
Hány napja késik? :)
2021. ápr. 17. 10:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Az enyém halványabb volt és már elmúlt egy éves.
2021. ápr. 17. 10:56
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Ez egy szép pozitív teszt.
2021. ápr. 17. 10:59
 6/10 anonim ***** válasza:
34%
Hihetsz, de ugye a pozi teszt soha nem garancia semmire. Jó egészséget :)
2021. ápr. 17. 11:24
 7/10 anonim ***** válasza:
49%

Utolsot cafolnam: csak a hcg (vagy nagyon ritkan, de betegseg) szinezi meg a teszten a masodik csikot.

Ha mar kesik akkor igen, kerdezo hihetsz a tesztnek. Szivbol gratulalok! 🥳

2021. ápr. 17. 14:45
 8/10 anonim ***** válasza:
63%

6# vagyok

Csupán arra akartam kilyukadni, hogy a pozitív teszt ellenére bármikor lehet baj. Nem arra értettem, hogy nem pozi a tesztje.... csak nem akartak totál negatívnak tünni. Ezért is kívántam jó egészséget, hogy minden rendben legyen. Totál egyértelműen pozitív a tesztje. Lehet félreértette a lepontozóm..

2021. ápr. 17. 15:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Késik már? Mert ha nem, még sajnos megjöhet. Millió példa volt rá itt az oldalon is :(
2021. ápr. 17. 15:56
 10/10 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolok!

Nagyon szépen köszönöm! Mindenkinek ment a pipa :)

Tudom semmi sem garancia, de akkor ez már egy pozitív teszt és bizom a legjobbakban :)

Mivel össze vissza a menstruaciom mostanában nem tudom már késik e.. voltak már hosszabb ciklusaim

Igazából azért csináltam a tesztet mert nagyon megduzzadtak a melleim és kezdtem aggódni hogy valami mell gyulladás vagy mell betegség. De örülök nagyon hogy ez lett az eredmény.

Már voltam túl méhen kívülin, egy egészséges kislányon és egy 18 hetes vetélésen... szóval sajnos tudom bármi lehet. De nagyon boldog vagyok hogy van újabb esély. És a jó kívánságokat is köszönöm szépen. Viszont kívánom minden babás anyukának és babát varoknak!

2021. ápr. 17. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!